Libnet.ro
UNICEF

21:30

Trei medalii de argint si o medalie de bronz pentru lotul roman la Olimpiada Internationala de Informatica

Adevărul Adevărul,
Trei medalii de argint si o medalie de bronz pentru lotul roman la Olimpiada Internationala de Informatica

Lotul olimpic al Romaniei si-a adjudecat patru premii, trei medalii de argint si o medalie de bronz, la XXVIII-a editie a Olimpiadei Internationale de Informatica, desfasurata la Kazan Rusia), in perioada 12 19 august, potrivit Ministerului Educatiei. continuă pe Adevărul

Elevii romani au obtinut 3 medalii de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Informatica 2016

Lotul olimpic al Romaniei si-a adjudecat patru premii trei medalii de argint si o medalie de bronz) la cea de-a XXVIII-a editie a Olimpiadei Internationale de Informatica, desfasurata la Kazan Rusia), in perioada 12 - 19 august. Medaliile de argint au fost obtinute de Andrei Popa clasa a XI-a/Liceul Teoretic Mihail Kogalniceanu din Vaslui), Costin Andrei Oncescu clasa a X-a/Colegiul National Dinicu Golescu din Campulung Muscel, jud. Arges) si Andrei Costin Constantinescu clasa a XI-a/Liceul International de Informatica din Bucuresti), anunta Ministerul Educatiei, intr-un comunicat.

OLIMPIADA. O ultima medalie, de bronz, pentru Romania, la RIO 2016

Sportivul roman Albert Saritov a castigat medalia de bronz la cat. 97 kg la lupte libere, duminica, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Saritov a trecut in recalificari .

JO 2016: Romanul Albert Saritov a cucerit bronzul la lupte libere, categoria 97 kilograme. Este prima medalie a luptelor romanesti dupa o pauza de 24 de ani

Medalie de bronz pentru sportivul roman de origine rusa Albert Saritov la lupte libere, categoria 97 kilograme! Acesta s-a impus in fata georgianului Elizbar Odikadze cu scorul de 10-0 la puncte tehnice.

Premiera la JO: Ahmad Abughaush castiga prima medalie olimpica pentru Iordania

Ahmad Abughaush a castigat prima medalie olimpica pentru Iordania, cucerind aurul la taekwondo la proba de 68 de kilograme, potrivit bbc. com. Sportivul de 20 de ani a luptat cu Dae-Hoon Lee din Coreea de Nord.

RIO 2016: Albert Saritov, bronz pentru Romania la lupte libere in ultima zi a Jocurilor Olimpice

Sportivul Albert Saritov a obtinut, duminica, medalia de bronz in concursul de lupte libere rezervat categoriei 97 kilograme de la Jocurile Olimpice gazduite de Rio.

Primul argint din istorie pentru o femeie din India la Jocurile Olimpice: Indienii au urmarit in strada finala de badminton (VIDEO)

Carolina Maiden a luat aurul olimpic la badminton, dar toata atentia a stat pe sportiva din India, PV Sindhu care a facut istorie pentru tara sa, devenind prima femeie din India care ia un argint la Jocurile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )