Libnet.ro
UNICEF

22:15

Rezultat de exceptie al unui elev din Vaslui: dupa argintul de la Balcaniada, o noua medalie la Olimpiada Internationala de Informatica

Adevărul Adevărul,
Rezultat de exceptie al unui elev din Vaslui: dupa argintul de la Balcaniada, o noua medalie la Olimpiada Internationala de Informatica

Elevul Andrei Popa, de la Liceul Mihail Kogalniceanu din Vaslui, a obtinut medalia de argint la Olimpiada Internationala de Informatica, desfasurata la Kazan, in Federatia Rusa, dupa ce in luna iulie a obtinut tot argint la Balcaniada de Informatica, desfasurata Nicosia. continuă pe Adevărul

Justitia americana a amanat executia unui barbat din Texas condamnat la moarte pentru o crima la care nu a participat

Justitia americana a amanat, vineri, executia unui barbat din Texas acuzat de omor pentru o crima la care nu a participat. Avocatii lui Jeffery Wood au smuls aceasta victorie in fata Curtii penale de apel din Texas, dupa ce au acuzat marturii si dovezi false prezentate la procesul barbatului de catre un expert psihiatric foarte discreditat ulterior, noteaza Le Monde.

Locuitorii unui sat din Neamt sustin ca sunt terorizati de un leu (VIDEO)

Panica in randul localnicilor unui sat din judetul Neamt! Oamenii se plang ca un animal salbatic, extrem de feroce, le ataca gospodariile si le-a omorat deja zeci de animale. Problema.

Experienta dramatica pentru o tanara din Vaslui! Fata a fost sechestrata si violata de viitorul cumnat

Situatie dramatica pentru o tanara de 19 ani, din judetul Vaslui! Fata se mutase in localitatea Cherascosu, in casa iubitului ei in varsta de 27 de ani, insa a trait un.

Studenti, amenintati cu pistolul in fata unui camin din Bucuresti

Mai multi studenti au depus o plangere la politie dupa ce un individ i-a amenintat cu un pistol chiar in fata caminului UNATC din cartierul Vitan din Bucuresti. Potrivit Digi 24, politia a demarat cercetari in urma acestui incident.

Atac cu crocodili intr-o scoala. Mai multi indivizi i-au speriat pe elevii unui colegiu din Australia (VIDEO)

Elevii dintr-o scoala din Australia au suferit spaima vietii lor. in timp ce se aflau la cursuri, acestia au fost intampinati de trei crocodili. Cel mai lung dintre ei are doi metri, dar din.

Islamizarea unui cartier din Germania: Pe aici nu prea mai e nimic nemtesc

Bad Godesberg a fost candva cartierul diplomatilor din Bonn, dar in prezent, pe strazi sunt foarte multe femei cu val islamic si multe cafenele arabesti, potrivit capital. ro. Mie nu mi.

Alerta la Consulatul israelian din Istanbul dupa ce 5 persoane au incercat sa patrunda in cladire

Cincipersoaneau fostretinutein aceasta dimineata dupa ce au incercat sapatrundain cladireaconsulatului israeliandinIstanbul, in semn deprotestfata.

Marin Cilic, primul Masters din cariera, dupa ce l-a invins pe Andy Murray in finala de la Cincinnati

Marin Cilic, numarul 9 WTA, l-a invins in finala masculina de la Cincinnati pe favoritul Andy Murray in doua seturi. Croatul a reusit sa castige primul Masters al carierei dupa ce .

VIDEO JO 2016, fotbal: Brazilia a castigat primul titlu olimpic din istorie, dupa loviturile de departajare

Nationala de fotbal a Braziliei este noua campioana olimpica, dupa ce s-a impus in fata Germaniei cu scorul de 5-4 dupa executarea loviturilor de departajare, in finala din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, disputata pe stadionul Maracana. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Brazilia vs Germania.

Oras sufocat de noxe: Garda de Mediu face verificari la rafinaria Lukoil din Ploiesti dupa ce localnici s-au plans ca sunt otraviti cu buna stiinta (VIDEO)

Control al Garzii de Mediu in Ploiesti, dupa ce localnicii s-au plans ca rafinaria Lukoil emite noxe periculoase. Oamenii se plang ca sunt otraviti cu buna stiinta, iar asa-zisele amenzi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )