Libnet.ro
UNICEF

11:30

Lovitura devastatoare pentru Guvern. Curtea de Conturi a anuntat tot

Playtech Playtech,
Lovitura devastatoare pentru Guvern. Curtea de Conturi a anuntat tot

Guvernul in toata aceasta perioada, justificat fiind de situatia in care se afla Romania, a fost nevoit sa faca achizitii, uneori trecand in regim de urgenta, peste procedurile necesare, si anume cele ale licitatiilor publice. Curtea de Conturi acuzaa Guvernul cu cheltuiel nejustificate in plina criza datorata noului coronavirus, COVID-19, un scandal de proportii iese . continuă pe Playtech

Romania a primit o lovitura devastatoare. Daune colosale pe care trebuie sa le plateasca

Grupul petrolier austriac OMV, care controleaza fostul stat Petrom al Romaniei, a intentat un proces de arbitraj prin care acuza Bucurestiul ca nu a rambursat costurile de curatare a mediului si ca a incalcat contractul de privatizare. Tribunalul a decis in favoarea gigantului petrolier Grupul energetic OMV a lansat un dosar impotriva Romaniei la Curtea .

Lovitura crunta pentru Andreea Esca. Ce a aflat stirista despre sotul ei

Presa romaneasca a explodat la aflarea vestii ca vedeta stirilor PRO TV, Andreea Esca ar fi fost gpsita pozitiv la testul COVID-19, lucru care de altfel a fost confirmat, ulterior, chiar de vedeta. La momentul interviului Andreea a povestit ca ea, Alexandre Eram, sotul acesteia, si Aris, filul celor doi, fusesera infectati cu noul coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )