Libnet.ro
UNICEF

05:45

Lovitura pentru clericul Fethullah Gulen! Unul dintre fratii sai, arestati de oamenii lui Erdogan

B1 B1,
Lovitura pentru clericul Fethullah Gulen! Unul dintre fratii sai, arestati de oamenii lui Erdogan

Presedintele Recep Tayyip Erdogan nu se lasa. Unul dintre fratii clericului Fethullah Gulen, acuzat de orchestrarea loviturii de stat esuate din 15 iulie, a fost arestat in Turcia, arata B1. continuă pe B1

O noua lovitura pentru Fetullah Gulen. Unul dintre fratii sai a fost arestat

Unul dintre fratii clericului musulman turc Fetullah Gulen, Kutbettin Gulen, a fost arestat duminica de politia turca in orasul Izmir, a anuntat agentia Anadolu, citata de AFP si Agerpres. Conform.

Turcia: Unul dintre fratii clericului Fetullah Gulen a fost arestat

Unul dintre fratii clericului musulman turc Fetullah Gulen, Kutbettin Gulen, a fost arestat duminica de politia turca in orasul Izmir, a anuntat agentia Anadolu, citata de AFP. Conform autoritatilor turce, Kutbettin Gulen este acuzat ca face parte dintr-o organizatie armata terorista.

Unul dintre fratii clericului Fetullah Gulen a fost arestat

Unul dintre fratii clericului musulman turc Fetullah Gulen, Kutbettin Gulen, a fost arestat duminica in orasul Izmir.

Rasturnare de situatie in cazul puciului esuat din Turcia. Clericul musulman Gulen, ACUZATII fara precedent catre presedintele turc: Sunt convins ca Recep Erdogan se afla in spatele tentativei de lovitura de stat

Rasturnare de situatie in cazul tentativei de lovitura de stat din Turcia. Dupa ce presedintele turc l-a acuzat pe Fethullah Gulen ca a stat in spatele actiunii fara precedent din tara sa,.

Fethullah Gulen contraataca: Sunt convins ca in spatele loviturii de stat esuate se afla Erdogan

Lovitura de stat care a avut loc la jumatatea lunii iulie, in Turcia, a tradat toate principiile Guvernului turc, a declarat predicatorul musulman Fethullah Gulen.

Lovitura pentru Gabriel Oprea si Petre Toba: Documentele DIPI pot fi desecretizate, dupa ce ministrul de Interne a dat curs cererii DNA (VIDEO)

Gabriel Oprea si Petre Toba se afla la un pas de a primi lovitura suprema chiar de la succesorul lor in fruntea Ministerului de Interne. Dragos Tudorache a anuntat ca va da curs cererii DNA si va.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )