Libnet.ro
UNICEF

07:30

Lovitura pentru sistemul educational din Ungaria: Comisia Europeana suspenda fondurile pentru modernizarea scolilor pentru ca banii nu sunt folositi corespunzator

B1 B1,
Lovitura pentru sistemul educational din Ungaria: Comisia Europeana suspenda fondurile pentru modernizarea scolilor pentru ca banii nu sunt folositi corespunzator

Transferul a peste 130 de milioane de euro destinati modernizarii sistemului educational din Ungaria a fost blocat de catre Comisia Europeana, pe motiv ca o mica parte din fondurile transferate anterior au fost fo. continuă pe B1

Lovitura pentru sistemul educational din Ungaria: Comisia Europeana suspenda fondurile pentru modernizarea scolilor pentru ca banii nu sunt folositi corespunzator

Transferul a peste 130 de milioane de euro destinati modernizarii sistemului educational din Ungaria a fost blocat de catre Comisia Europeana, pe motiv ca o mica parte din fondurile transferate anterior au fost fo.

inca trei produse romanesti, pe lista pentru a fi inregistrate de Comisia Europeana

Ministerul Agriculturii a stabilit un calendar de actiuni la nivelul tarii pentru inregistrarea si recunoasterea produselor alimentare autohtone la nivel european. Dupa Telemeaua de Ibanesti, pe lista.

Comisia Europeana ar urma sa propuna reformarea sistemului de azil, in sensul distribuirii echitabile a refugiatilor

Comisia Europeana va propune, saptamana viitoare, reformarea sistemului de azil la nivelul Uniunii Europene, in sensul facilitarii distribuirii potentialilor refugiati in toate statele membre UE, afirma surse comunitare citate de publicatia germana Tagesspiegel.

Raport: Contractul pentru amenajarea peisagistica din Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti a fost atribuit ilegal

Contractul pentru amenajarea peisagistica din Parcul Lumea Copiilor a fost atribuit ilegal, reiese din raportul preliminar intocmit de Corpul de Control al Primarului Sectorului 4 al Capitalei.

Primaria Sectorului 4 a suspendat aranjamentele pentru Memorialul Colectiv, din Parcul Lumea Copiilor

Primaria Sectorului 4 a suspendat aranjamentele pentru Memorialul Colectiv, din Parcul Lumea Copiilor. Daniel Baluta, primarul interimar al sectorului mentionat mai sus a decis suspendarea conducerii Directiei.

Targ culinar caritabil pentru familia Soare din campania Schimba o viata

Scoala Internationala Spectrum Ploiesti a organizat un targ culinar cu specific romanesc si turcesc pentru a sustine o cauza umanitara. Au fost pregatite multe bucate traditionale, iar elevii.

CNADNR vrea expertiza tehnica pentru tronsonul demolat din Autostrada Orastie - Sibiu

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) vrea sa realizeze o expertiza tehnica a lucrarilor prin care s-a construit lotul 3 din Autostrada Orastie - Sibiu, dupa ce o portiune de cateva sute de metri din tronsonul Cunta - Saliste a fost demolata in urma fisurilor aparute in asfalt.

Restrictii pentru taximetristi: 80% din taxiurile din Capitala nu vor mai avea voie sa preia clienti de la Aeroportul Otopeni (VIDEO)

80 la suta din taxiurile din Capitala nu vor mai avea voie sa preia clienti de la Aeroportul Otopeni. Vizati sunt soferii ale caror masini folosesc instalatii GPL si au un volum al portbagajului mai mic de 500.

Acord intre fortele de securitate si autoritati pentru redeschiderea aeroportului din Bruxelles

Aeroportul Zaventem, din Bruxelles, ar putea fi redeschis duminica, dupa ce autoritatile belgiene au acceptat cererea sindicatelor Politiei Aerportuare ca toti pasagerii sa fie verificati inainte de a intra in terminale, relateaza BBC, citat de news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )