Libnet.ro
UNICEF

01:06

Lovitura uriasa pe piata transferurilor. Denis Alibec a semnat cu Steaua. Ce salariu va avea atacantul

Antena3 Antena3,
Lovitura uriasa pe piata transferurilor. Denis Alibec a semnat cu Steaua. Ce salariu va avea atacantul

Lovitura uriasa pentru Steaua pe piata transferurilor. Denis Alibec, atacantul de la Astra Giurgiu, a semnat azi noapte un contract pe cinci ani cu gruparea antrenata de Laurentiu Reghecampf, iar campioana. continuă pe Antena3

Denis Alibec a semnat cu Steaua

Gigi Becali s-a inteles cu oficialii de la Astra Giurgiu pentru transferul atacantului Denis Alibec, jucator care se va alatura lotului pregatit de Laurentiu Reghecampf din iarna.

Alibec a semnat cu Steaua. Sumudica a dezvaluit cand va pleca de la Astra

Marius Sumudica a plecat, miercuri, cu Astra Giurgiu la Roma, pentru meciul cu formatia lui Bogdan Lobont din Liga Europa. Antrenorul a dezvaluit ca Denis Alibec va merge la Steaua.

Anunt BOMBA pe piata transferurilor. Astra a cedat presiunilor lui Becali, iar Denis Alibec va deveni noul jucator al Stelei

Desi anuntase ca a renuntat la transferul lui Denis Alibec dupa ce cei de la Astra s-au opus mutarii, Gigi Becali ofera bomba pe piata de mercato. Patronul Stelei a anuntat ca vrea ca in iarna sa.

SOC in Liga 1. Atacantul Denis Alibec a semnat peste noapte cu Steaua Bucuresti pentru suma de 1,5 milioane de euro

Noaptea de marti spre miercuri a insemnat pentru unul dintre cei mai prolifici atacanti din Liga 1 transferul de la campioana Romaniei, Astra Giurgiu la vice-campioana Steaua Bucuresti.

Reactia surprinzatoare a lui Denis Alibec, dupa ce Gigi Becali a anuntat ca l-a transferat

Denis Alibec sustine ca n-a semnat cu Steaua, in ciuda faptului ca Gigi Becali a anuntat ca jucatorul va imbraca tricoul ros-albastru in urmatorii cinci ani. Atacantul de 25 de an.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )