Libnet.ro
UNICEF

17:45

Am luat in calcul cresterea costului de finantare pentru Romania, din cauza Greciei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am luat in calcul cresterea costului de finantare pentru Romania, din cauza Greciei

Autoritatile noastre au luat in calcul mai multe scenarii privind cresterea costurilor de finantare pentru Romania, pe fondul situatiei din Grecia, a declarat, ieri, Eugen Teodorovici, ministrul finantelor publice, precizand ca este un cost suportabil. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: Am luat in calcul cresterea costului de finantare pentru Romania, din cauza Greciei

Ministerul Finantelor a luat in calcul mai multe scenarii privind cresterea costurilor de finantare pentru Romania din cauza situatiei din Grecia, a declarat marti ministrul de resort, Eugen Teodorovici,.

Grexitul ar putea mari costurile de finantare a Romaniei, estimeaza Guvernul

Ministerul Finantelor a luat in calcul mai multe scenarii privind cresterea costurilor de finantare pentru Romania din cauza situatiei din Grecia, a declarat marti ministrul de resort, Eugen Teodorovici, precizand ca este un cost suportabil.

Teodorovici explica cum ar putea fi afectata Romania de criza din Grecia

Ministerul Finantelor a luat in calcul mai multe scenarii privind cresterea costurilor de finantare pentru Romania din cauza situatiei din Grecia, a declarat marti ministrul de resort, Eugen Teodorovici, precizand ca este un cost suportabil.

iPS Pimen Suceveanul: Grecii sunt oameni intelepti. Europa e un pericol pentru Romania

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor intervine in problea crizei din Grecia si avertizeaza autoritatile de la Bucuresti ca Europa este un pericol pentru Romania. Grecii sunt oameni intelepti. De.

PE aproba alocarea a 8,5 milioane de euro pentru Romania, dupa inundatiile din 2014

Parlamentul European a aprobat, marti, propunerea Comisiei Europene privind alocarea a 8,5 milioane euro pentru Romania, pentru a compensa pagubele provocate de inundatiile din 2014.

Opt milioane de euro pentru Romania

Plenul Parlamentului European a aprobat, marti, propunerea Comisiei Europene de alocare a 8,5 milioane euro pentru Romania, pentru a compensa pagubele provocate de inundatiile din 2014. Masura a fost aprobata cu.

Subiectele Zilei: Premierul Albaniei ar vrea si el un DNA la Tirana, dar are o mare dilema: Romanii tot mai iau mita?; Panica, principalul pericol pentru Romania in criza din Grecia; Ce spune ministrul Apararii despre posibilitatea reintroducerii servici

Razboi total intre musulmani si Basescu, de la marea moschee din Bucuresti: Stramosii nostri au luptat in razboaie pentru Romania. UE, in cea mai grava criza de la conceperea sa. Cat de legal este GREXIT. Votul negativ dat duminica de greciacordului cu creditorii.

Ryanair are un nou Sales and Marketing Executive pentru Romania

Compania aeriana Ryanair a anuntat astazi numirea lui Denis Barabas in calitate de nou Sales and Marketing Executive pentru Romania, care va fi responsabil de implimentarea tuturor activitatilor de marketing si vanzari ale Ryanair pe piata romaneasca, arata un comunicat remis azi redactiei.

Un TIR romanesc cu ajutoare pentru refugiatii din Siria a ramas blocat in vama din Turcia

Un TIR romanesc incarcat cu 20 de tone de ajutoare pentru refugiatii din Siria nu a mai ajuns la oamenii sarmani pentru ca autoritatile turcesti nu si-au dat acceptul ca autovehicului Comunitatii Siria.

Grecia e in criza de timp si cere o solutie PROVIZORIE de finantare pentru aceasta luna

Grecia le solicita partenerilor din zona euro o solutie provizorie pentru nevoile sale de finantare care sa acopere restul lunii iulie, in timp ce este discutat un acord pe termen lung, a declarat marti un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )