Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un TIR romanesc cu ajutoare pentru refugiatii din Siria a ramas blocat in vama din Turcia

B1 B1,
Un TIR romanesc cu ajutoare pentru refugiatii din Siria a ramas blocat in vama din Turcia

Un TIR romanesc incarcat cu 20 de tone de ajutoare pentru refugiatii din Siria nu a mai ajuns la oamenii sarmani pentru ca autoritatile turcesti nu si-au dat acceptul ca autovehicului Comunitatii Siria. continuă pe B1

MAE: Minora de cetatenie romana, repatriata din Siria

O minora de cetatenie romana a fost repatriata, la cererea familiei, din Siria, cu sprijinul misiunilor diplomatice ale Romaniei la Damasc si Beirut, dupa ce familia acesteia a intreprins toate masurile pe.

INHGA: Cod galben de inundatii pentru raurile din Dobrogea de vineri de la ora 21.00 pana sambata la ora 24.00 (FOTO)

Hidrologii au emis vineri o atentionare cod galben de inundatii pentru raurile din Dobrogea. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), avertizarea este valabila in intervalul 03.

Austria, petitie pentru IESIREA din UE. Cati oameni au semnat

O petitie care prevede organizarea unui referendum privind iesirea Austriei din Uniunea Europeana a fost semnata de 261. 159 de cetateni austrieci, reprezentand 4,12% din electorat. Pentru a fi discutata in Parlament, petitia mai are nevoie de inca 100. 000 de semnaturi.

Depozitarea gunoiului, o problema pentru autoritatile din judetul Cluj

Autoritatile din judetul Cluj au ajuns in situatia in care nu mai gasesc un loc pentru a depozita deseurile. Gunoiul este dus in prezent la Alba Iulia, la o distanta de o suta de kilometri fata de locul.

Probleme pentru Primaria din Tg-jiu. Un bust din bronz de 50.000 lei, DEGRADAT la scurt timp dupa inaugurare

Un bust de bronz pe care Primaria Targu Jiu a dat 50. 000 lei s-a degradat la doar cateva luni de la inaugurare. Artistul care l-a conceput va fi obligat sa plateasca reparatiile din bani proprii.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )