Libnet.ro
UNICEF

16:15

Lucian Bolcas discuta cu premierul Victor Ponta despre nominalizarea la CCR

Adevărul Adevărul,
Lucian Bolcas discuta cu premierul Victor Ponta despre nominalizarea la CCR

Lucian Bolcas, propus de PSD si acceptat de PNL pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala CCR), a venit la sediul Guvernului, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

UPDATE Bolcas: Am refuzat numirea la Curtea Constitutionala. Au fost tot soiul de manevre marsave

Lucian Bolcas, propus de PSD si acceptat de PNL pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala CCR), a venit la sediul Guvernului, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta. Ulterior, el a declarat ca a refuzat numirea la Curte.

Premierul Victor Ponta si primarul Capitalei, Sorin Oprescu, semneaza luni un protocol de colaborare pentru realizarea Salii Polivalente. Investitia se ridica la 80 milioane de euro

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, si premierul Victor Ponta vor semna luni un protocol de colaborare pentru realizarea Salii Polivalente de 12. 000 de locuri din incinta complexului sportiv Lia Manoliu din Bucuresti. Evenimentul va avea loc la ora 16. 30 la Primaria Capitalei.

Zgonea: Traian Basescu si PDL duc o campanie mincinoasa care il vizeaza pe premierul Victor Ponta

Presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, afirma, duminica, pe Facebook, ca Traian Basescu si PDL duc o campanie mincinoasa, care il vizeaza pe premierul Victor Ponta, el precizand si ca liderul grupului PDL,.

Lucian Bolcas refuza propunerea PSD: Nu accept nominalizarea la CCR. Ponta a confirmat respingerea lui Bolcas

Update 13. 10- Premierul Victor Ponta a confirmat, luni, ca avocatul Lucian Bolcas a refuzat propunerea PSD de a fi membru la CC. Azi am avut o discutie cu domnul Bolcas, care mi-a spus ca nu doreste sa.

Premierul Victor Ponta: USL nu se va rupe. Trebuie sa scapam oamenii de Basescu

Prim-ministrul Victor Ponta se afla in aceasta seara la postul de televizune Antena 3, unde discuta despre noile tensiuni aparute in interiorul Uniunii Social-Liberale USL).

Victor Ponta, despre modificarea Codului Penal: Nu este adevarat ca se creeaza o superimunitate

Victor Ponta a vorbit, in cadrul unui interviu acordat emisiunii Sinteza Zilei, despre proiectul de modificare a Codului Penal. Premierul Romaniei a precizat ca nu este adevarat ca se creeaza o superimunitate a.

10.000 de oameni l-au aplaudat pe Carreras la Romexpo. in public, a fost si premierul Victor Ponta

Un public entuziast l-a ovationat duminica seara pe Jose Carreras la gala de Craciun, de la Romexpo, pe care celebrul tenor spaniol a sustinut-o alaturi de Orchestra Nationala Radio si Corul Academic Radio. Printre personalitatile care s-au aflat la Pavilionul Central de la Romexpos-a numarat si premierul Romaniei, Victor Ponta.

Lucian Bolcas refuza propunerea PSD: Nu accept nominalizarea la CCR

Update 11. 28 - Avocatul social-democrat Lucian Bolcas a anuntat, luni,la Antena 3,ca nu accepta nominalizarea PSD de a fi membru al Curtii Constitutionale, pentru postul care va ramane vacant dupa.

Premierul Victor Ponta,noi declaratii despre tensiunile din USL

Prim-ministrul Victor Ponta se afla in aceasta seara la postul de televizune Antena 3, unde discuta despre noile tensiuni aparute in interiorul Uniunii Social-Liberale USL).

Vicepresedinte PSD: Premierul Victor Ponta NU a fost de acord cu numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii

Vicepresedintele PSD Paul Stanescu, care conduce si Consiliul Judetean Olt, a declarat, pentru Gandul ca l-a sunat pe Gigel Stirbu pentru a-l felicita pentru nominalizarea la Cultura, iar acesta i-a dezvaluit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )