Libnet.ro
UNICEF

14:45

Lucian Isar, implicat intr-un accident rutier de pe Valea Oltului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lucian Isar, implicat intr-un accident rutier de pe Valea Oltului

Economistul Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, a fost implicat in accidentul rutier produs joi dupa-amiaza pe DN7 - Valea Oltului, unde un autocamion s-a rasturnat pe calea ferata. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO: Sotul Alinei Gorghiu, implicat intr-un accident pe Valea Oltului. Masina in care se afla a lovit un TIR, care a ajuns pe calea ferata

Sotul liberalei Alina Gorghiu a fost implicat, joi, intr-un accident care a avut loc pe DN7. Astfel, masina in care Lucian Isar se afla a intrat pe contrasens si a lovit o autoutilitara si un TIR care a ajuns pe calea ferata, cauzand blocarea traficului.

Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, implicat intr-un GRAV accident rutier (FOTO, VIDEO)

Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, a fost implicat intr-ungrav accident rutier. Acesta a fost ranit, insa starea lui este stabila. Isar a fost tranportat la Spitalul Judetean.

Doi cetateni bulgari au murit in accident rutier pe autostrada Deva - Sibiu. Masina in care se aflau a lovit un TIR

Doi cetateni bulgari au murit vineri, 17 martie 2017, intr-un accident rutier produs pe Autostrada A1, Deva - Sibiu, in zona municipiului Sebes. O a treia persoana a fost ranita.

Lucian Isar, internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa accidentul de pe Valea Oltului (VIDEO)

Lucian Isar, sotul senatoarei PNL Alina Gorghiu, a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca dupa ce, joi, a fost implicat intr-un grav accident rutier pe Valea Oltului, informeaza Agerpres, care.

Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, implicat in accidentul de pe Valea Oltului, a fost transferat la Spitalul Floreasca

Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, implicat in accidentul rutier produs, joi dupa-amiaza, pe Valea Oltului, unde un TIR s-a rasturnat pe o linie de cale ferata, a fost transferat, in cursul serii, de la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea, unde fusese internat cu un traumatism cranian, la Spitalul Floreasca, din Capitala. Starea sa este stabila, el fiind supus unor investigatii medicale, scrie News. ro.

Lucian Isar, sotul senatorului Alina Gorghiu, este internat la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa accidentul pe care l-ar fi provocat pe Valea Oltului

Lucian Isar, sotul senatorului liberal, Alina Gorghiu, a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a fost internat dupa ce, in urma cu o zi, a provocat un grav accident rutier pe Valea Oltului, informeaza Agerpres.

Radu Banciu, dupa accidentul rutier in care a fost implicat Lucian Isar: Un Porsche Cayenne pe drumurile infectate ale Romaniei nici nu ar trebui sa fie omologat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre accidentul rutier in care a fost implicat sotul Alinei Gorghiu, Lucian Isar. Evenimentul zilei practic- accidentul de.

Lucian Isar, dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa accidentul de pe Valea Oltului

Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, are un traumatism craio-cerebral minor, potrivit medicilor de la Spitalul Floreasca din Capitala, unde este internat. Isar ar fi facut mai multe depasiri periculoase si a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un camion.

Seful Serviciului de Informatii si Securitate al Republicii Moldova, la spital dupa ce a fost ranit intr-un accident de masina (FOTO)

Mihai Balan, seful Serviciului de Informatii si Securitate din Republica Moldova a fost implicat luni intr-un accident de circulatie in Chisinau. Serviciul de presa al institutiei sustine ca.

Accident rutier GRAV in Sibiu. Patru persoane, dintre care doi copii, au ajuns la spital

Patru persoane, dintre care doi copii, au fost victimele unui accident rutier destul de grav. Accidentul s-a produs vineri seara in municipiul Sibiu din cauza unei soferite care a circulat pe o strada cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3288 seconds )