Libnet.ro
UNICEF

07:15

Lucian Isar, sotul senatorului Alina Gorghiu, este internat la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa accidentul pe care l-ar fi provocat pe Valea Oltului

România Liberă România Liberă,
Lucian Isar, sotul senatorului Alina Gorghiu, este internat la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa accidentul pe care l-ar fi provocat pe Valea Oltului

Lucian Isar, sotul senatorului liberal, Alina Gorghiu, a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a fost internat dupa ce, in urma cu o zi, a provocat un grav accident rutier pe Valea Oltului, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, implicat in accidentul de pe Valea Oltului, a fost transferat la Spitalul Floreasca

Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, implicat in accidentul rutier produs, joi dupa-amiaza, pe Valea Oltului, unde un TIR s-a rasturnat pe o linie de cale ferata, a fost transferat, in cursul serii, de la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea, unde fusese internat cu un traumatism cranian, la Spitalul Floreasca, din Capitala. Starea sa este stabila, el fiind supus unor investigatii medicale, scrie News. ro.

Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, implicat intr-un GRAV accident rutier (FOTO, VIDEO)

Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, a fost implicat intr-ungrav accident rutier. Acesta a fost ranit, insa starea lui este stabila. Isar a fost tranportat la Spitalul Judetean.

Lucian Isar, internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa accidentul de pe Valea Oltului (VIDEO)

Lucian Isar, sotul senatoarei PNL Alina Gorghiu, a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca dupa ce, joi, a fost implicat intr-un grav accident rutier pe Valea Oltului, informeaza Agerpres, care.

Lucian Isar, dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa accidentul de pe Valea Oltului

Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, are un traumatism craio-cerebral minor, potrivit medicilor de la Spitalul Floreasca din Capitala, unde este internat. Isar ar fi facut mai multe depasiri periculoase si a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un camion.

Lucian Isar, implicat intr-un accident rutier de pe Valea Oltului

Economistul Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, a fost implicat in accidentul rutier produs joi dupa-amiaza pe DN7 - Valea Oltului, unde un autocamion s-a rasturnat pe calea ferata.

Radu Banciu, dupa accidentul rutier in care a fost implicat Lucian Isar: Un Porsche Cayenne pe drumurile infectate ale Romaniei nici nu ar trebui sa fie omologat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre accidentul rutier in care a fost implicat sotul Alinei Gorghiu, Lucian Isar. Evenimentul zilei practic- accidentul de.

Alina Gorghiu, fosta presedinta a PNL, considera ca scandalul Dragnea - Ponta este unul controlat

Senatoarea PNL de Timis, Alina Gorghiu, a declarat, joi, la Timisoara, ca polemica dintre actualul presedinte al PSD, Liviu Dragnea si predecesorul sau, Victor Ponta, este un scandal controlat, iar in spatele demisiei pe care Ponta o anunta se poate citi mesajul nu ma lasati sa plec.

Sotul Alinei Gorghiu, cercetat pentru vatamare corporala dupa accidentul provocat pe Valea Oltului. Ce povestesc soferii depasiti de bolidul Porsche

Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, aflat la volanul unui Porsche Cayenne, a provocat un accident de circulatie grav in zona localitatii Caineni, de pe Valea Oltului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )