Libnet.ro
UNICEF

19:31

Lucian Romascanu (PSD): Sa deschidem spitalele si pentru bolnavii cronici, nu numai pentru cei cu COVID-19. in randul lor, rata de mortalitate s-a dublat sau chiar triplat (VIDEO)

B1 B1,
Lucian Romascanu (PSD): Sa deschidem spitalele si pentru bolnavii cronici, nu numai pentru cei cu COVID-19. in randul lor, rata de mortalitate s-a dublat sau chiar triplat (VIDEO)

Senatorul Lucian Romascanu, purtator de cuvant al PSD, a reiterat ca social-democratii au dat dovada de responsabilitate pe perioada crizei COVID-19, explicand ca au votat doua stari de urgenta si prima. continuă pe B1

Ciolacu cere redeschiderea urgenta a spitalelor pentru bolnavii cronici

Spitalele din Romania trebuie urgent redeschise, in conditii de siguranta, pentru bolnavii cronici, .

Presedintele Coalitiei Bolnavilor Cronici: Spitalele sunt inchise pentru bolnavii cronici. Pacientii mor acasa

Desi de la 1 iunie ar fi trebuit sa se reia internarile si interventiile chirurgicale, reprezentantii pacientilor atrag atentia ca acest lucru nu s-a intamplat si ca cele 5 milioane de bolnavi cronici nu au nici astazi acces in spitale pentru investigatii, ceea ce multora le este fatal.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in control pentru a vedea daca spitalele au fost deschise pentru bolnavii cronici

Nelu Tataru a mers, astazi, in control la doua spitale de urgenta din Bucuresti: Floreasca si Universitar pentru a verifica in ce fel sunt puse in practica dispozitiile prin care spitalele trebuie redeschise pentru pacientii cronici.

Lucian Romascanu: Decizia PSD este de nu vota in continuare starea de alerta

Purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat PSD), Lucian Romascanu, a anuntat marti, ca decizia social-democratilor este de a nu vota starea de alerta, precizand ca nu exista niciun fel de dovada.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3045 seconds )