Libnet.ro
UNICEF

10:00

Lucrarile de utilitate publica vor putea fi realizate inclusiv in ariile protejate

România Liberă România Liberă,
Lucrarile de utilitate publica vor putea fi realizate inclusiv in ariile protejate

Senatul a adoptat proiectul care prevede dreptul de ocupare temporara si de trecere pentru utilitati. continuă pe România Liberă

Senatul a votat proiectul prin care lucrarile de utilitate publica vor putea fi realizate inclusiv in ariile protejate

Senatul a adoptat, miercuri, proiectul care prevede dreptul de ocupare temporara si de trecere pentru utilitati publice asupra terenurilor din fond forestier, inclusiv zone strict protejate, pentru lucrari de reabilitare, modernizare si exploatare pe toata durata existentei sistemelor de utilitate publica. in acest caz, Camera Deputatilor este for decizional.

Senatul a adoptat un proiect care permite defrisarile in zonele cu paduri virgine

Senatul a adoptat, miercuri, proiectul prin care lucrarile de utilitate publica vor putea fi realizate inclusiv in ariile protejate si in zonele cu paduri virgine, potrivit senat. ro.

Elevii vor putea sustine examenele de BAC picate de mai multe ori pe an

Elevii care vor lua una sau mai multe note insuficiente la examenele de bacalaureat vor putea sustine probele picate de mai multe ori pe an, pana cand le vor promova. Pentru examenele repetate vor achita o taxa, care va fi stabilita anual de catre Ministerul Educatiei si va fi calculata in functie de costurile aferente organizarii examenului de BAC.

Depozitarul Central: Notarii vor putea obtine atestate privind actiunile detinute de persoane decedate

Depozitarul Central a incheiat un protocol de colaborare cu Centrul National de Administrare a Registrelor Nationale Notariale, prin care notarii publici vor putea obtine sumare de cont care atesta toate detinerile de instrumente financiare ale persoanelor decedate, evidentiate in conturile individuale, se arata intr-un comunicat de presa.

Firmele mici si mijlocii din Romania vor putea lua noi credite printr-un imprumut de 75 de milioane de euro primit de Banca Transilvania de la Banca Europeana de Investitii

Aproximativ 3. 000 de firme mici si mijlocii din Romania vor putea obtine credite in conditii avantajoase in urma unui imprumut de 75 de milioane de euro obtinut de Banca Transilvania de la Banca Europeana de Investitii, a informat marti BEI, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )