Libnet.ro
UNICEF

14:45

Lucruri mai putin stiute despre Christopher Lee, urmasul lui Carol cel Mare si prieten cu ultimul calau din Anglia

Adevărul Adevărul,
Lucruri mai putin stiute despre Christopher Lee, urmasul lui Carol cel Mare si prieten cu ultimul calau din Anglia

Actorul britanic Christopher Lee, care a murit in aceasta satpamana, la varsta de 93 de ani, s-a facut remarcat datorita rolurilor memorabile din mari productii cinematografice precum Stapanul inelelor, Dracula si Razboiul stelelor, insa anumite aspecte din viata si cariera sa sunt mai putin cunoscute publicului. continuă pe Adevărul

Cauzele mai putin stiute ale constipatiei

Problema des intalnita a omului modern, constipatia este favorizata, in mare masura, de alimentatia saraca in fibre si de lipsa miscarii. Exista insa si cauze mai putin stiute care duc la aparitia acestei neplaceri.

Christopher Lee a murit, dar ramane nemuritor ca Dracula [VIDEO]

Il stim din filme precum Stapanul inelelor, Dracula, Charlie si Fabrica de ciocolata. Desi a avut preponderent roluri negative, fanii l-au iubit pentru interpretarile de exceptie. Celebrul actor britanic Christopher Lee a murit la Londra, la varsta de 93 de ani. El a fost spitalizat cu probleme respiratorii si ar fi murit duminica, 7 iunie, [] Christopher Lee a murit, dar ramane nemuritor ca Dracula [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO ARHIVA Legendarul actor Christopher Lee a murit la varsta de 93 de ani

Actorul britanic Christopher Lee, celebru pentru rolurile din filme precum Contele Dracula, Razboiul Stelelor, Stapanul Inelelor vrajitoul Saruman) sau seria James Bond, a murit la varsta de 93 de ani. Considerat o legenda a cinematografiei, cu o cariera de peste 60 de ani in lumea filmului, Christopher Lee fusese spitalizat din cauza unor probleme de inima si respiratorii si a incetat din viata duminica dimineata, informeaza The Guardian.

A murit marele actor britanic Christopher Lee, star in filmele Stapanul inelelor si Star Wars

Actorul britanic Christopher Lee, star al francizelor Stapanul inelelor si Star Wars, a murit la varsta de 93 de ani .

Christopher Lee, interpretul Contelui Dracula, a murit la 93 de ani: Actorul britanic suferea de probleme cardiace si respiratorii

Christopher Lee, celebru pentru rolul Contelui Dracula si al lui Saruman din Urzeala tronurilor, a incetat din viata la 93 de ani, la Londra, potrivit telegraph. co. uk. Actorul britanic a murit in spital, el.

Doliu! A murit Sir Christopher Lee, la 93 de ani

Doliu in cinematografie! A murit Sir Christopher Lee, la varsta de 93 de ani. Starul, cunoscut din filme precum Count Dracula Contele Dracula, Star Wars Razboiul Stelelor sau Lord of the Rings.

Noul sistem de operare pentru Apple Watch il face mai putin dependent de iPhone

Apple Watch se doreste un ceas inteligent, asa cum crede Apple ca ar trebui sa fie, dar pana acum a fost destul de dependent de iPhone, dar acest lucru se va schimba cu viitorul sistem de operare. Odata cu iOS 9 si noul Mac OS X, Apple pregateste si un watchOS 2. 0, care sa ajunga [] Noul sistem de operare pentru Apple Watch il face mai putin dependent de iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mai putin de 7.000 din 100.000 de titluri de stat pentru populatie au fost subscrise in primele patru zile de la lansare

Persoanele fizice au subscris in primele patru zile de la lansarea emisiunii de titluri de stat dedicate populatiei circa 7. 000 de obligatiuni, respectiv 7% din totalul ofertei. Subscrierile au fost orientate in proportie mai mare catre transa micilor investitori, de pana la 50 de titluri/persoana, iar cei mai multi cer dobanda de 2%.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )