Libnet.ro
UNICEF

10:00

Lucruri nebanuite ies la iveala despre Radu Beligan. Ce legatura a avut actorul cu regizorul Liviu Ciulei

B1 B1,
Lucruri nebanuite ies la iveala despre Radu Beligan. Ce legatura a avut actorul cu regizorul Liviu Ciulei

Lucruri nebanuite ies la iveala despre Radu Beligan. Potrivit unui document care apare in Cartea Alba a Securitatii aflam ca actorul a intervenit pentru ca piesa O scrisoare pierduta, in. continuă pe B1

Pentru mine era o aripa in plus, pe langa cele doua aripi de care incerc si acum sa ma mai tin in zbor Ce a spus actorul Florin Piersic despre maestrul Radu Beligan (VIDEO)

Marele Florin Piersic a venit sambata dimineata la Teatrul National pentru a-i aduce un ultim omagiu maestrului Radu Beligan. Actorul a vorbit la postul B1 TV despre cat de recunoscator ii.

Carmen Harra, dezvaluiri despre moartea lui Radu Beligan

Specialista in numerologie, scriitoarea americana de origine romana Carmen Harra a calculat cat ar fi trebuit sa traiasca actorul Radu Beligan, conform codificarii din data lui de nastere,.

Radu Beligan, condus pe ultimul drum, la cimitirul Bellu

Sute de persoane - rude, colegi de teatru, prieteni si oameni simpli - au venit sambata la Teatrul National din Bucuresti pentru a-si lua ramas bun de la maestrul Radu Beligan. Rand pe rand, la sicriul cu trupul neinsufletit al actorului si regizorului Radu Beligan si-au prezentat un ultim omagiu mari actori, colaboratori, printre care Mihai Malaimare, Dorel Visan, Florin Piersic, Maia Morgenstern, Adela Marculescu, Horatiu Malaele, Gheorghe Turda. A fost prezenta, de asemenea, principesa Maria.

Declaratii cutremuratoare ale fiicei lui Radu Beligan: Tata m-a implorat sa-l las sa moara!

Fiica lui Radu Beligan a facut o serie de declaratii cutremuratoare ultimele zile din vata marelui actor. Internat in stare grava vineri, 15 iulie, Radu Beligan a murit cinci zile mai tarziu, fiind.

Actori, prieteni si oameni simpli si-au luat ramas bun de la maestrul Radu Beligan

Sute de persoane - rude, colegi de teatru, prieteni si oameni simpli - au venit astazi la Teatrul National din Bucuresti pentru a-si lua ramas bun de la maestrul Radu Beligan.

El trebuia sa fie urmatorul Radu Beligan. Tanarul actor Sorin Saguna a murit insa inaintea idolului sau

Moartea actorului Radu Beligan a lasat in urma un gol imens in sufletul romanilor. Unul dintre cei care l-au venerat a fost si actorul buzoian Sorin Saguna, un tanar care pasea rapid catre culmile teatrului. Colegii il numeau noul Beligan, date fiind asemanarea fizica si admiratia lui pentru marele actor. S-a stins insa prea devreme.

Spectacole in memoria lui Radu Beligan. Proiectii speciale ale piesei Take, Ianke si Cadar la Cluj

Cinematografele Marasti si Dacia din Cluj-Napoca gazduiesc proiectii speciale ale piesei Take, Ianke si Cadar in memoria actorului Radu Beligan.

Radu Beligan, inmormantat cu onoruri militare si admiratori lesinati VIDEO

Ieri dup-amiaza, actorul Radu Beligan a facut o ultima reverenta in fata publicului sau, tragand cortina pentru totdeauna, in aplauzele celor care au infruntat vremea caniculara. Condus pe ultimul drum de actori, familie, dar si de cateva sute de admiratori, Mesterul a avut parte de onoruri militare.

Radu Beligan a fost inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Capitala (VIDEO)

Radu Beligan a iesit sambata din scena. O scena care va duce dorul marelui actor, care a trait pentru publicul sau. Mari personalitati ale teatrului, dar si oameni care l-au admirat de-a lungul vietii pe.

Incident la inmormantarea lui Radu Beligan

Un incident a avut loc in timpul slujbei de inmormantare a lui Radu Beligan, scrie stiripesurse. ro. La cimitirul Bellu, un barbat aflat in interiorul capelei a lesinat. Omul a fost scos din.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )