Libnet.ro
UNICEF

23:15

Radu Beligan, condus pe ultimul drum, la cimitirul Bellu

România Liberă România Liberă,
Radu Beligan, condus pe ultimul drum, la cimitirul Bellu

Sute de persoane - rude, colegi de teatru, prieteni si oameni simpli - au venit sambata la Teatrul National din Bucuresti pentru a-si lua ramas bun de la maestrul Radu Beligan. Rand pe rand, la sicriul cu trupul neinsufletit al actorului si regizorului Radu Beligan si-au prezentat un ultim omagiu mari actori, colaboratori, printre care Mihai Malaimare, Dorel Visan, Florin Piersic, Maia Morgenstern, Adela Marculescu, Horatiu Malaele, Gheorghe Turda. A fost prezenta, de asemenea, principesa Maria. continuă pe România Liberă

Marii actori il conduc pe Radu Beligan pe ultimul drum. Caramitru: Casa lui ramane aici, teatrul romanesc

Maestrul Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, fiind decorat cu Steaua Romaniei. Trupul maestrului a fost depus vineri seara la biserica Coltea, urmand ca sambata dimineata sa fie dus pe ultimul drum, de la Teatrul National, spre cimitirul Bellu.

Primele reactii dupa moartea maestrului Radu Beligan: A murit ultimul stalp mare al teatrului romanesc

A murit ultimul stalp mare al teatrului romanesc, a declarat actorul Dorel Visan, miercuri, dupa pierderea maestrului Radu Beligan. A fost ultimul model de seriozitate, de.

Maestrul Radu Beligan va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Traficul rutier va fi restrictionat in Bucuresti

Maestrul Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, fiind decorat cu Steaua Romaniei. Trupul maestrului a fost depus vineri seara la biserica Coltea, urmand ca sambata dimineata sa fie dus pe ultimul drum, de la Teatrul National, spre cimitirul Bellu.

Radu Beligan a fost inmormantat cu salve de foc. Caramitru: Casa lui ramane aici, teatrul romanesc

Maestrul Radu Beligan a fost inmormantat sambata, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, fiind decorat cu Steaua Romaniei. Trupul maestrului a fost depus vineri seara la biserica Coltea, urmand ca sambata dimineata sa fie dus pe ultimul drum, de la Teatrul National, spre cimitirul Bellu.

Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la Cimitirul Bellu, alaturi de Emil Hossu, Ion Lucian si Tatiana Stepa

Locul de veci al lui Radu Beligan, la Cimitirul Bellu din Capitala, va fi langa cele ale actorilor Emil Hossu si Ion Lucian si interpretei de muzica folk Tatiana Stepa. Trupul neinsufletit al actorului Radu Beligan va fi depus sambata in foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, intre orele 10. 00 si 13. 00, iar inmormantarea va avea loc in aceeasi zi la Cimitirul Bellu, a anuntat Uniunea Teatrala din Romania.

Radu Beligan, adus in foaierul Teatrului National. Maestrul va fi inmormantat sambata la Cimitirul Bellu

Trupul neinsufletit al maestrului Radu Beligan a fost adus in foaierul Teatrului National acolo unde cei care l-au iubit isi pot lua ramas. Radu Beligan va fi inmormantat.

Radu Beligan a fost inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Capitala (VIDEO)

Radu Beligan a iesit sambata din scena. O scena care va duce dorul marelui actor, care a trait pentru publicul sau. Mari personalitati ale teatrului, dar si oameni care l-au admirat de-a lungul vietii pe.

Incident la inmormantarea lui Radu Beligan

Un incident a avut loc in timpul slujbei de inmormantare a lui Radu Beligan, scrie stiripesurse. ro. La cimitirul Bellu, un barbat aflat in interiorul capelei a lesinat. Omul a fost scos din.

Radu Beligan va fi inmormantat sambata, cu onoruri militare

Maestrul Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, pentru ca a fost decorat cu Steaua Romaniei. Toti cei care doresc sa-si ia adio de la actor pot.

Lacrimi la Teatrul National. Sute de oameni ii aduc un ultim omagiu marelui maestru Radu Beligan (VIDEO)

Pelerinaj la Teatrul National, acolo unde a fost depus trupul neinsufletit al actorului Radu Beligan. Personalitati din lumea artistica, rude, apropiati sau simpli iubitori ai teatrului se inclina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )