Libnet.ro
UNICEF

17:45

Lucruri nestiute despre una dintre cele mai frumoase gradini botanice din Romania, in care se gaseste Poiana Eminescu

Adevărul Adevărul,
Lucruri nestiute despre una dintre cele mai frumoase gradini botanice din Romania, in care se gaseste Poiana Eminescu

La aproximativ 23 de kilometri departare de Arad, in comuna Macea, se afla Gradina Botanica Universitara Pavel Covaci, unde sunt cultivate peste 2. 000 de specii de arbori si arbusti si circa 500 de specii ierboase din diferite categorii, predominand insa speciile lemnoase. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase parcuri din lume: oaze de relaxare si muzee in aer liber care atrag milioane de turisti in fiecare an VIDEO

Parcurile din marile aglomerari urbane au un rol extrem de important, oferind locuitorilor spatiul atat de necesar pentru relaxare. in timp ce unele sunt adevarate gradini cu vegetatie luxurianta si aranjamente florale spectaculoase, altele par adevarate muzee in aer liber. Iata cateva dintre cele mai frumoase parcuri din toata lumea, recomandate de publicatia Business Insider.

FOTO Una dintre cele mai renumite trupe de teatru stradal din Europa si-a trimis dragonul de 5 metri la Bistrita

Un dragon urias, care trecea de 5 metri a acaparat vineri seara strazile din centrul istoric al Bistritei. Creatura a fost adusa tocmai din Spania, de la una dintre cele mai renumite trupe de teatru stradal din Europa. Momentul este parte din Targul Mare al Bistritei si va fi cu repetitie in urmatoarele doua zile.

Franta, pierderi de milioane de euro in urma atentatelor. Ce alte cauze au tinut turistii departe de una dintre cele mai iubite tari din lume

Problemele nu inceteaza sa apara pentru Franta in urma atentatelor care au lovit tara in ultimele luni. Nu doar atacurile au fost problemele, grevele si inundatiile sunt, de asemenea, factori.

Cele mai frumoase fecioare din showbiz

Am intrat in zodia fecioarei, iar showbiz-ul international este bogat in exemple de femei celebre, extrem de frumoase si apreciate, ce apartin acestui semn zodiacal. Iata doar o parte din acestea! .

Imagini apocaliptice in SUA! O furtuna de nisip a maturat unul dintre cele mai mari orase din Arizona (VIDEO)

O furtuna de praf a trecut prin cel mai mare oras din statul american Arizona, ceea ce a produs o intarziere a zborurilor de pe aeroportul Phoenix Sky Harbor, potrivit Russia Today. Acest fenomen care a.

EXCLUSIV! Interviu cu Lidia Buble: Razvan ma cearta doar cand Citeste cele mai sincere declaratii ale artistei!

Lanseaza hit dupa hit si in aproape 4 ani de la lansare a devenit una dintre cele mai cunoscute si.

Cele mai usoare retete de salata de icre. Cat ulei se pune ca sa nu cada greu la stomac

Cea mai buna salata de icre se face in casa. Secretul preparatului deosebit de gustos ne este dezvaluit de regretatul gastronom Radu Anton Roman intr-una dintre cele lucrari recente ale gastronomiei romanesti, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Lefkada, insula cu cele mai spectaculoase plaje din Grecia

Cunoscute pentru peisajele uimitoare si apele in nuante de albastru luminos, plajele insulei Lefkada sunt printre cele mai frumoase din Marea Mediterana. Egremni, Porto Katsiki si Kathisma sunt cele mai.

Sunt cele mai bune! Nu astepta noul iPhone, alege un telefon din lista asta

Avand in vedere ca lansarea noului iPhone 7 se apropie, vom enumera cateva dintre cele mai bune telefoane mobile din 2016. Anul 2016 a fost unul foarte interesant pentru cei care au urmarit evenimentele de pe piata .

Juriul a decis: film romanesc, printre cele mai bune din acest secol

Calitatea cinematografiei romanesti este inca o data recunoscuta pe plan international. De cativa ani de zile, criticii de film din toate tarile au observat cum filmele regizate de romani incep sa adune premii la unele dintre cele mai importante festivaluri internationale. Productii precum Moartea domnului Lazarescu, Dupa dealuri, Eu cand vreau sa fluier, fluier sau [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3017 seconds )