Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Cand se deschid complet restaurantele

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Cand se deschid complet restaurantele

Ludovic Orban a anuntat, luni seara, cand s-ar putea redeschide restaurantele. Premierul a spus ca discutiile in acest sens au loc pe parcursul acestei saptamani. Astfel, redeschiderea restaurantelor ar putea avea loc, cel mai probabil, pe 1 septembrie, a declarat premierul Orban, luni seara, la Digi24. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante. Ce se va intampla cu cei din HORECA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca a solicitat analizarea posibilitatii de a redeschide restaurantele, dar o decizie in acest sens, cu calendarul aferent, va fi luata in aceasta saptamana. Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante Am solicitat grupului de suport tehnico stiintific sa analizeze posibilitatea reluarii activitatii in spatii inchise, in restaurante.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cand tendinta de scadere a numarului de imbolnaviri se va consolida, vom permite reluarea unor activitati care au un risc epidemiologic mai mare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in momentul in care numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus va intra pe o curba descendenta in Romania, atunci se poate discuta despre reluarea activitatilor.

Romanii vor purta masca de protectie si in casa? Anunt de ultima ora al lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul nu poate impune ca regula purtarea mastii de protectie si in casa, completand ca aceasta este o prostie. Anuntul premierului Ludovic Orban: romanii nu vor purta masca de protectie si in casa Ludovic Orban a fost intrebat daca se va ajunge la purtarea mastii in casa de catre .

Ludovic Orban anunta cand se redeschid restaurantele

Ludovic Orban recunoaste ca Guvernul se afla in discutii despre posibilitatea redeschiderii restaurantelor, intrucat situatia in care acestea ar ramane inchise ar afecta si mai mult activitatea hotelurilor.

Ludovic Orban, despre transferurile de la PSD la PNL: Au mai fost accidente Nimeni nu e inger

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara impotriva traseismului politic si sustine ca transferurile pe care PNL este acuzat ca le-a facut de la alte formatiuni politice sunt accidente care nu tin de decizia sa. Din cei care au venit, cei mai multi au fost in PNL, au fost luati aproape cu japca prin Ordonanta aia 55 cand era la guvernare PSD, a sustinut Orban.

Ludovic Orban: Alegerile locale se pot tine fara niciun fel de probleme in 27 septembrie. Numai PSD se poate gandi la amanare isi imagineaza ca pot sa ramana la putere netinand alegerile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut o noua serie de precizari cu privire la alegerile locale din 27 septembrie 2020, sambata, cand a subliniat ca nu se pune problema ca scrutinul sa fie amanat, in ciuda.

Ludovic Orban: Alegerile locale se pot tine fara niciun fel de probleme in 27 septembrie. Numai PSD se poate gandi la amanare isi imagineaza ca pot sa ramana la putere netinand alegerile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut o noua serie de precizari cu privire la alegerile locale din 27 septembrie 2020, sambata, cand a subliniat ca nu se pune problema ca scrutinul sa fie amanat, in ciuda.

Ludovic Orban: Nu numai ca suntem pe un plafon, dar am oprit cresterea numarului de cazuri de COVID-19

Premierul Ludovic Orban a afirmat sambata, la Arad, ca nu numai ne aflam pe un plafon, dar a fost oprita cresterea cazurilor de Covid-19, precizand ca numarul persoanelor diagnosticate este mai mic decat numarul de cazuri din ziua echivalenta a saptamanii trecute sI a dat ca exemplu ziua de 22 august cand s-au inregistrat 1189 de cazuri, iar sambata trecuta au fost aproximativ 1.

Premierul Ludovic Orban, la fabrica Astra Arad: in Romania se poate produce aproape orice. Cred ca este extrem de important sa sustinem producatorii romani (VIDEO)

In Romania se poate produce aproape orice, a subliniat prim-ministrul Ludovic Orban sambata, cand a vizitat, printre altele, fabrica de tramvaie Astra Vagoane Calatori SA din Arad. Premierul Ludovic.

Ludovic Orban, despre racolarile facute de liberali: Chiar ma deranjeaza cand vad ca este aratat cu degetul doar PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Timisoara ca este impotriva traseismului politic. Vorbind despre racolarile facute de liberali, presedintele PNL a declarat ca acum nu mai poti intoarce lucrurile. De asemenea, Orban a aratat cu degetul spre alte partide.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )