Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban anunta cand se redeschid restaurantele

B1 B1,
Ludovic Orban anunta cand se redeschid restaurantele

Ludovic Orban recunoaste ca Guvernul se afla in discutii despre posibilitatea redeschiderii restaurantelor, intrucat situatia in care acestea ar ramane inchise ar afecta si mai mult activitatea hotelurilor. continuă pe B1

Ludovic Orban anunta procentul cazurilor de coronavirus in randul elevilor

Procentul cazurilor de coronavirus in randul elevilor este de 6,3%, a spus premierul Ludovic Orban, luni seara, la Digi24. intrebat cu cat va creste procentul elevilor infectati dupa ce se deschide scoala, premierul a raspuns ca totul depinde de masura in care oamenii se conformeaza.

Ludovic Orban anunta ca Guvernul va sesiza CCR daca PSD va modifica in Parlament proiectul priuvind rectificarea bugetara in sensul majorarii pensiilor cu 40% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala daca PSD va veni cu amendamente in Parlament a proiectul de lege privind rectificarea bugetara, amendamente care sa prevada.

Ludovic Orban anunta ca reziliaza contractul cu firma care a castigat licitatia pentru masti, daca nu vin luni echipamentele

Premierul Ludovic Orban a declarat ca va fi reziliat contractul cu firma castigatoare pentru achizitia mastilor in vederea distribuirii persoanelor din categoriile defavorizate, daca nu va livra luni mastile respective. Premierul a adaugat ca se va trece la firma clasata pe locul al doilea la licitatatia respectiva ca sa livreze mastile.

Ludovic Orban anunta sprijin financiar pentru firmele afectate de starea de urgenta si starea de alerta

Companiile din domeniile afectate de restrictiile impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 vor putea solicita sprijin financiar guvernamental prin intermediul unei aplicatii online care ar putea fi functionala pana la inceputul lunii septembrie, a declarat, astazi, la Arad, premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban, la fabrica Astra Arad: in Romania se poate produce aproape orice. Cred ca este extrem de important sa sustinem producatorii romani (VIDEO)

In Romania se poate produce aproape orice, a subliniat prim-ministrul Ludovic Orban sambata, cand a vizitat, printre altele, fabrica de tramvaie Astra Vagoane Calatori SA din Arad. Premierul Ludovic.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Cand se deschid complet restaurantele

Ludovic Orban a anuntat, luni seara, cand s-ar putea redeschide restaurantele. Premierul a spus ca discutiile in acest sens au loc pe parcursul acestei saptamani. Astfel, redeschiderea restaurantelor ar putea avea loc, cel mai probabil, pe 1 septembrie, a declarat premierul Orban, luni seara, la Digi24.

Se redeschid restaurantele?! Cum va fi posibil sa stai in interior

Industria HoReCa este unul din subiectele principale in aceasta perioada, fiind una din cele mai afectate ramuri economice de pandemie si, in curand, de criza economica. Atat premierul Orban, cat si ministrul Tataru au declarat, de nenumarate ori, ca si ei doresc redeschiderea restaruantelor, dar nu oricum si nu in plina crestere a numarului de .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante. Ce se va intampla cu cei din HORECA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca a solicitat analizarea posibilitatii de a redeschide restaurantele, dar o decizie in acest sens, cu calendarul aferent, va fi luata in aceasta saptamana. Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante Am solicitat grupului de suport tehnico stiintific sa analizeze posibilitatea reluarii activitatii in spatii inchise, in restaurante.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cand tendinta de scadere a numarului de imbolnaviri se va consolida, vom permite reluarea unor activitati care au un risc epidemiologic mai mare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in momentul in care numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus va intra pe o curba descendenta in Romania, atunci se poate discuta despre reluarea activitatilor.

Ludovic Orban, despre transferurile de la PSD la PNL: Au mai fost accidente Nimeni nu e inger

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara impotriva traseismului politic si sustine ca transferurile pe care PNL este acuzat ca le-a facut de la alte formatiuni politice sunt accidente care nu tin de decizia sa. Din cei care au venit, cei mai multi au fost in PNL, au fost luati aproape cu japca prin Ordonanta aia 55 cand era la guvernare PSD, a sustinut Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )