Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante. Ce se va intampla cu cei din HORECA

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante. Ce se va intampla cu cei din HORECA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca a solicitat analizarea posibilitatii de a redeschide restaurantele, dar o decizie in acest sens, cu calendarul aferent, va fi luata in aceasta saptamana. Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante Am solicitat grupului de suport tehnico stiintific sa analizeze posibilitatea reluarii activitatii in spatii inchise, in restaurante. continuă pe Playtech

Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Cand se deschid complet restaurantele

Ludovic Orban a anuntat, luni seara, cand s-ar putea redeschide restaurantele. Premierul a spus ca discutiile in acest sens au loc pe parcursul acestei saptamani. Astfel, redeschiderea restaurantelor ar putea avea loc, cel mai probabil, pe 1 septembrie, a declarat premierul Orban, luni seara, la Digi24.

Ministrul Muncii, anunt de ULTIMA ORA despre pensii. Ce se intampla la inceputul lunii septembrie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sustine ca pensiile vor ajunge la timp la beneficiari, in luna septembrie. Vom fi la timp, vom fi in grafic, pensiile se vor da la inceputul lunii septembrie, a spus Violeta Alexandru.

Romanii vor purta masca de protectie si in casa? Anunt de ultima ora al lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul nu poate impune ca regula purtarea mastii de protectie si in casa, completand ca aceasta este o prostie. Anuntul premierului Ludovic Orban: romanii nu vor purta masca de protectie si in casa Ludovic Orban a fost intrebat daca se va ajunge la purtarea mastii in casa de catre .

Ludovic Orban, scenariu apocaliptic. Ce s-ar putea intampla cu salariile si pensiile

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, ca promisiunile Guvernului ca nu vor fi facute cheltuieli publice pentru care nu exista resurse, precum pensii, alocatii si salarii, au salvat Romania de la o eventuala retrogradare a ratingului de tara.

Ludovic Orban, decizie finala despre mastile scolarilor. Ce se intampla cu elevii care nu au bani sa isi cumpere

Dupa ce mai multe asociatii de scolari au cerut statului sa le ofere masti de protectie gratuit in cazul in care orele de curs se vor desfasura in scoli, Ludovic Orban a luat o decizie finala. Iata ce se intampla cu elevii care nu au bani sa isi cumpere masti sanitare! Ce se va intampla .

Ludovic Orban il contrazice vehement pe medicul Alexandru Rafila. Asta este o prostie!

Dupa declaratia reprezentantului Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, cu privire la obligativitatea purtarii mastii de protectie si in familie, premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul nu poate impune o astfel de regula. Ce se intampla intr-o familie depinde de familia respectiva!.

Ludovic Orban, despre transferurile de la PSD la PNL: Au mai fost accidente Nimeni nu e inger

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara impotriva traseismului politic si sustine ca transferurile pe care PNL este acuzat ca le-a facut de la alte formatiuni politice sunt accidente care nu tin de decizia sa. Din cei care au venit, cei mai multi au fost in PNL, au fost luati aproape cu japca prin Ordonanta aia 55 cand era la guvernare PSD, a sustinut Orban.

Ludovic Orban, despre mastile destinate persoanelor vulnerabile: Contractul va fi reziliat in cazul in care castigatorul licitatiei nu le livreaza luni

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit despre licitatia pentru mastile destinate persoanelor vulnerabile, duminica, si a anuntat ca va fi reziliat contractul in cazul in care cei care castigatorulnu.

Ludovic Orban, despre racolarile facute de liberali: Chiar ma deranjeaza cand vad ca este aratat cu degetul doar PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Timisoara ca este impotriva traseismului politic. Vorbind despre racolarile facute de liberali, presedintele PNL a declarat ca acum nu mai poti intoarce lucrurile. De asemenea, Orban a aratat cu degetul spre alte partide.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cand tendinta de scadere a numarului de imbolnaviri se va consolida, vom permite reluarea unor activitati care au un risc epidemiologic mai mare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in momentul in care numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus va intra pe o curba descendenta in Romania, atunci se poate discuta despre reluarea activitatilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )