Libnet.ro
UNICEF

10:30

LUDOVIC ORBAN, CATRE PREFECTI: Nu aveti voie sa fiti obositi, trebuie sa fiti mobilizati la maxim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN, CATRE PREFECTI: Nu aveti voie sa fiti obositi, trebuie sa fiti mobilizati la maxim

Premierul Ludovic Orban le-a transmis joi prefectilor cu nu au voie sa fie obositi si ca trebuie sa se mobilizeze la maxim in lupta pentru combaterea raspandirii coronavirusului. Seful Executivului a cerut prefectilor sa ii responsabilizeze pe primari, mai ales ca eu proaspat alesi, iar directiilor de sanatate publica le-a solicitat sa creasca capacitatea de efectuare a anchetelor epidemiologice, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, mesaj pentru prefecti: Masurile trebuie comunicate si explicate Primarii trebuie implicati in acest efort de a opri pandemia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban le-a reamintit prefectilor, la inceputul sedintei de joi, faptul ca trebuie sa comunice masurile luate de catre autoritati, dar mai ales sa implice atuoritatile locale, precum.

LUDOVIC ORBAN: Avem nevoie de personalitati care ne arata faptul ca nu avem dreptul sa cedam in fata agresivitatii antisemitismului sau a oricaror forme de discriminare

Premierul Ludovic Orban a afirmat la evenimentul aniversar organizat de catre ambasada SUA, la implinirea varstei de 98 de ani de catre Iancu Zuckerman, supravietuitor al Holocaustului, ca este nevoie de exemple si de astfel de personalitati care sa arate, prin exemplul personal, ca nu avem dreptul sa cedam in fata oricaror forme de discriminare si antisemitismului.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE BUGETUL DE STAT PENTRU ANUL 2021: Nu vom creste taxele si impozitele

PNL nu intentioneaza sa creasca taxele si impozitele in anul 2021, ci doreste creionarea unui buget bazat pe crestere veniturilor in urma unei colectari eficiente a actualelor taxe si impozite catre bugetul de stat, a afirmat premierul Ludovic Orban, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului.

Orban, catre DSP-uri: Degeaba facem anchete epidemiologice daca deciziile de izolare nu ajung la pacienti DSP-urile au misiunea sa opreasca pandemia

Premierul Ludovic Orban le-a cerut joi Directiilor de Sanatate Publica sa creasca viteza de emitere a deciziilor de izolare sau carantinare a pacientilor cu COVID-19, spunand ca degeaba se fac anchete epidemiologice daca deciziile nu ajung la oameni. Directiile de Sanatate Publica au aceasta misiune fundamentala, de a opri pandemia, a afirmat Orban la videoconferinta cu prefectii la care participa si Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora despre prelungirea starii de alerta! Ce a anuntat premierul

Joi, 12 noiembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prelungirea starii de alerta, care este pe ordinea de zi a guvernului nu va veni cu noi masuri de restrictie. Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul este intrarea pe platou, fapt care inca nu s-a intamplat. De asemenea .

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca .

De ce a fost amendat premierul Ludovic Orban. Decizia pe care a incalcat-o Guvernul

Ludovic Orban a fost amendat cu o suma echivalenta cu 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de intarziere, deoarece nu l-a numit subprefect de Cluj pe Gyorke Zoltan. De ce a fost amendat premierul Ludovic Orban Gyorke Zoltan a transmis ca Tribunalul Cluj a admis cererea sa si a hotarat obligarea premierului .

Scandal la nivel inalt. Alexandru Rafila contrazice tot ce a spus Ludovic Orban

Asa cum era de asteptat, declaratiile facute de Ludovic Orban duminica seara conform carora adolescentii sunt raspandaci de virus nu au ramas fara raspuns. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, il contrazice pe premierul Romaniei. Alexandru Rafila, despre raspandirea coronavirusului printre copii si adolescenti Dupa declaratiile facute de Ludovic Orban legate de .

LUDOVIC ORBAN: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare

Premierul Ludovic Orban afirma ca cele mai multe dintre tarile in care exista o comunitate numeroasa de cetateni romani si-au aratat deschiderea fata de organizarea de sectii de votare pentru alegerile parlamentare din Romania si ca foarte putine tari pun restrictii.

Ludovic Orban: Noi nu am inchis pietele, ci am suspendat pe 30 de zile functionarea celor care sunt in spatii inchise

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Guvernul nu a inchis pietele, ci a suspendat pe o perioada de 30 de zile functionarea celor care sunt in spatii inchise. Ludovic Orban, despre situatia.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )