Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ludovic Orban: Cine crede ca manipulam datele este complet dus cu capul

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Cine crede ca manipulam datele este complet dus cu capul

Premierul Romaniei este ingrijorat de cresterea numarului de imbolnaviri si acuza opozitia ca bagate. continuă pe România Liberă

Orban, dupa ce PSD a acuzat Guvernul ca manipuleaza datele privind cazurile de COVID: Cine lanseaza astfel de alegatii este complet dus cu capul Cresterea imbolnavirilor este ingrijoratoare

Premierul Ludovic Orban spune ca este ingrijoratoare cresterea cazurilor de COVID-19 in Romania - peste 300 de noi imbolnaviri raportate zilnic in ultima saptamana - si ca bagatelizarea sistematica a pericolului provoaca consecinte extrem de periculoase. Comentand acuzatiile de manipulare a datelor privind numarul de cazuri de coronavirus, lansate de PSD, Orban a afirmat, duminica seara, la Romania TV, ca cine lanseaza astfel de alegatii in spatiul public este complet dus cu capul.

LUDOVIC ORBAN: Renate Weber nu mai este Avocatul Poporului, ci a ramas avocat al PSD

Biroul Politic National al PNL a mentinut decizia premierului de a fi demarate procedura de revocare Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului.

LUDOVIC ORBAN: Am putea vorbi de un val doi daca ar fi disparut complet raspandirea virusului in comunitate

Ludovic Orban sustine ca s-ar putea vorbi despre un al doilea val al epidemiei in situatia in care ar fi disparut complet transmiterea intracomunitara a virusului SARS-CoV-2, ceea ce nu este cazul.

Ludovic Orban: imi doresc un mandat de patru ani in fruntea Guvernului astfel incat, cand vom taia panglici, sa stim clar ca este doar meritul nostru

Prim-ministrul Ludovic Orban afirma ca isi doreste un mandat de patru ani in fruntea Guvernului pentru a putea sa finalizeze obiective de investitii mari in infrastructura. Cine taie panglica nu este intotdeauna cel care are meritul pentru realizarea unei lucrari, declara premierul.

Ludovic Orban, despre evolutia pandemiei de coronavirus din ultimele zile: Cresterea nu e una care sa ne determine sa luam alte masuri de restrictie

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, in cadrul unui interviu pentru Romania TVca, desi datele din ultimele zile indica o sporire a cazurilor noi de COVID-19 in Romania, aceasta crestere nu.

Averile din guvernul Orban. Cine sunt cei mai bogati si cei mai saraci ministri

Recent, membrii guvernului Orban si-au publicat declaratiile de avere. in ultimul an, Ion Stefan, zis si Grinda s-a remarcat prin situatia financiara excelenta. La polul opus se afla insasi premierul Ludovic Orban, care nu are niciun leu in cont. Cine sunt cei mai bogati si cei mai saraci ministri.

LUDOVIC ORBAN: Primarii PSD inca nu au semnat programele de finantare locala europeana

Premierul Ludovic Orban este nemultumit de faptul ca autoritatile publice locale nu au finalizat procedurile pentru proiectele de extindere a retelelor de apa si canalizare, finantate din fonduri europene. La sfarsitul sedintei pe care avut-o astazi cu liderii PNL, seful Guvernului a precizat: .

Vesti proaste de la Ludovic Orban! Cat se va mai mentine starea de alerta in Romania?

Starea de alerta va fi mentinuta atat timp cat va fi necesar. Declaratia a fost facuta chiar de premierul Ludovic Orban. Primul ministrul avertizeaza ca pericolul nu a trecut iar nivelul de raspandire a virusului este, in continuare, extrem de ridicat. Asta dupa ce, in ultimele zile, s-au raportat peste 300 de cazuri noi de imbolnavire pe zi.

Ludovic Orban: Voi solicita grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a anuntat ca va solicita grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului, care nu mai este de ceva vreme avocatul.

LUDOVIC ORBAN: incercam sa aplicam modelul Kurzarbeit

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca in Romania ar urma sa fie aplicat modelul Kurzarbeit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )