Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban si Clotilde Armand, huiduiti la un eveniment electoral al PNL in Capitala

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban si Clotilde Armand, huiduiti la un eveniment electoral al PNL in Capitala

Ludovic Orban a fost huiduit, marti, la un eveniment electoral al PNL din Sectorul 1 al Capitalei. Mai multi protestatari au scandat la portavoci lozinci antiguvernamentale si nici premierul nu a fost scutit de acestea. continuă pe Antena3

VIDEO Huiduieli la un eveniment electoral al candidatului la sectorul 1 Clotilde Armand Orban: Sa nu faceti niciodata ce fac acesti exponenti ai PSD - lipsa de civilizatie si obraznicie la maxim

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, si liderul PNL, Ludovic Orban, au fost huiduti marti seara de mai multe persoane, care au strigat M. e PNL, la un eveniment electoral. in timp ce era huiduit, Orban le-a transmis un mesaj liberalilor si celor din USR-PLS: Sa nu faceti niciodata ce fac acesti exponenti ai PSD, care arata ce a adus PSD pentru Sectorul 1 - lipsa de educatie, lipsa de civilizatie si obraznicie la maxim.

Oana Lovin Sparanghel si Adriana Bahmuteanu au facut circ la evenimentul de lansare a candidaturii lui Clotilde Armand

Adriana Bahmuteanu candidat la Primaria Sectorului 1) si Oana Lovin agitatoare PSD) au facut circ la evenimentul de lansare a candidaturii lui Clotilde Armand pentru Sectorul 1. Oana Lovin a scandat la portavoce trivialitati impotriva PNL si USR. La eveniment a fost prezent si premierul Ludovic Orban, apostorfat si el de binomul Bahmuteanu - Lovin.

Clotilde Armand, lamuriri despre accidentul de munca produs la Distrigaz, pe vremea cand era manager executiv in companie. Un om a murit atunci, iar concluzia anchetei a fost ca tot el era vinovatul (VIDEO)

Clotilde Armand, candidata la Primaria Sectorului 1, a povestit duminica, pentru B1 TV, ce s-a intamplat in 2009, cand un accident de munca produs la Distrigaz, companie in care ea era manager executiv, a dus la.

A facut Clotilde Armand afaceri cu bani publici? Explicatii despre contractele Egis cu primariile din Romania si despre compania Bechtel (VIDEO)

Jurnalistul B1 TV Silviu Manastire a avut-o invitata duminica, in emisiunea Dosar de politician, pe Clotilde Armand, candidata la Primaria Sectorul 1. Manastire a prezentat un contract incheiat de Egis.

Dezbatere pe B1 TV. Principalii candidati la Primaria Sectorului 1, fata in fata. Dan Tudorache: Am inceput proiecte importante Clotilde Armand: Alegatorii sa ia in calcul realizarile, nu promisiunile (VIDEO)

Jurnalistul B1 TV Silviu Manastire i-a adus duminica, in fata telespectatorilor, pe principalii candidati la Primaria Sectorului 1, cel mai bogat sector al Capitalei. Clotilde Armand, candidata USR-PLUS sustinut.

inca un caz de Covid in PNL, chiar inainte de vizita lui Ludovic Orban

Un caz de coronavirus a fost confirmat in cadrul PNL Maramures, judet vizitat sambata de premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: PSD nu se mai intoarce la guvernare inca zece ani. Ardealul va fi liberal

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut duminica liberalilor bistriteni care candideaza la alegerile locale sa transmita electoratului ca PSD nu se mai intoarce la guvernare inca vreo zece ani de acum incolo, ca tot Ardealul va fi liberal, mai putin Harghita si Covasna, ca nu e bine ca Bistrita sa ramana in afara jocului si ca e foarte bine ca toti cei care candideaza la primarie si care vor avea usa deschisa la guvern sa poata sa obtina sprijinul Guvernului pentru toate proiectele pe care le au in beneficiul comunitatilor locale.

Ludovic Orban: PSD nu se mai intoarce la guvernare inca vreo 10 ani Un partid mic si galagios, care a fost mai mult cu PSD, ne incurca la Bucuresti, dar vom trece peste asta (VIDEO)

Aflat duminica la Bistrita, presedintele PNL, Ludovic Orban, a incercat sa-i incurajeze pe colegii de partid care candideaza acolo la alegerile din 27 septembrie. El a sustinut ca social-democratii nu vor mai.

Ludovic Orban: Puteam sta linistiti, sa lasam PSD-ul sa se faca de ras, iar la alegeri sa le dam o batuta de sa le iasa pe nas, dar ne-ar fi prins pandemia cu un guvern condus de o echipa de analfabeti functional

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca Romania ajunsese intr-o fundatura in timpul guvernarii PSD - Dancila si ca ne-ar fi asteptat dezastrul daca ne prindea criza economica si epidemia.

Ludovic Orban: Pe 14 septembrie va incepe scoala. Nu am discutat niciodata oficial despre amanarea inceperii anului scolar (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu a fost exprimata niciodata o opinie oficiala privind posibila amanare a inceperii scolii, mentionand ca scoala va incepe pe 14 septembrie, in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )