Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clotilde Armand, lamuriri despre accidentul de munca produs la Distrigaz, pe vremea cand era manager executiv in companie. Un om a murit atunci, iar concluzia anchetei a fost ca tot el era vinovatul (VIDEO)

B1 B1,
Clotilde Armand, lamuriri despre accidentul de munca produs la Distrigaz, pe vremea cand era manager executiv in companie. Un om a murit atunci, iar concluzia anchetei a fost ca tot el era vinovatul (VIDEO)

Clotilde Armand, candidata la Primaria Sectorului 1, a povestit duminica, pentru B1 TV, ce s-a intamplat in 2009, cand un accident de munca produs la Distrigaz, companie in care ea era manager executiv, a dus la. continuă pe B1

A facut Clotilde Armand afaceri cu bani publici? Explicatii despre contractele Egis cu primariile din Romania si despre compania Bechtel (VIDEO)

Jurnalistul B1 TV Silviu Manastire a avut-o invitata duminica, in emisiunea Dosar de politician, pe Clotilde Armand, candidata la Primaria Sectorul 1. Manastire a prezentat un contract incheiat de Egis.

Dezbatere pe B1 TV. Principalii candidati la Primaria Sectorului 1, fata in fata. Dan Tudorache: Am inceput proiecte importante Clotilde Armand: Alegatorii sa ia in calcul realizarile, nu promisiunile (VIDEO)

Jurnalistul B1 TV Silviu Manastire i-a adus duminica, in fata telespectatorilor, pe principalii candidati la Primaria Sectorului 1, cel mai bogat sector al Capitalei. Clotilde Armand, candidata USR-PLUS sustinut.

Uniunea Militarilor si Politistilor, despre accidentul Ministrului Transporturilor: Pasagerul de pe bancheta din spate a unui autoturism nu are nicio legatura de cauzalitate cu accidentele de circulatie

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul a facut o serie de precizari legate de accidentul in care a fost implicat Ministrul Transporturilor. Amintim, accidentul a avut loc luni,pe drumul.

Tudose, despre accidentul lui Bode: Se face inventarul la prosti sau ce? E ametitor cat de bine stia doamna Turcan ce facea ministrul pe bancheta din spate

Fostul premier PSD Mihai Tudose ironizeaza explicatiile oferite de ministrul liberal al Transpporturilor Lucian Bode in legatura cu accidentul in care a fost implicata masina in care se afla, considerandu-le halucinante.

Ciolacu, despre accidentul lui Bode: Puneti in oglinda ce s-a intamplat cu domnul Oprea!

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a comentat sambata accidentul in care a fost implicata masina in care se afla ministrul Transporturilor Lucian Bode, contrazicandu-l pe acesta si sustinand ca demnitarul care se afla intr-un autoturism cu sofer de la Serviciul de Protectie si Paza are posibilitatea de a-i cere sa nu se grabeasca si sa nu incalce legea.

TURCAN, DESPRE ACCIDENTUL LUI BODE: Ministrul se deplasa cu masina SPP, statea pe bancheta din spate si dormea

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, joi seara, ca s-a exagerat destul de mult in legatura cu accidentul ministrului Transporturilor, Lucian Bode, avand in vedere ca acesta era pe bancheta din spate a masinii SPP si ca dormea, nefiind, astfel, cu nimic vinovat de producerea evenimentulu rutier. Turcan a apreciat ca este o cale destul de lunga, de la ce s-a intamplat pana la a cere demisii, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )