Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre starea ministrilor testati pozitiv pentru COVID-19: Au simptome usoare ambii Sunt acum in izolare la domiciliu si lucreaza de acasa

B1 B1,
Ludovic Orban, despre starea ministrilor testati pozitiv pentru COVID-19: Au simptome usoare ambii Sunt acum in izolare la domiciliu si lucreaza de acasa

Premierul Ludovic Orban a discutat joi seara si despre starea de sanatate a celor doi ministri, infectati cu noul coronavirus. Sunt cu simptome usoare ambii. Popescu trebuia sa participe la vizita. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre petrecerile de Revelion: Cel mai important este sa ne mobilizam in aceasta perioada (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat, in cursul declaratiilor de presa de luni seara si despre organizarea petrecerilor de Revelion, in contextul numarului mare de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Am.

Ludovic Orban, despre lipsa de personal din Directiile de Sanatate Publica: Exista solutii. Sunt DSP-uri care functioneaza foarte bine. Altele trebuie sa invete din experienta lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a laudat, luni, activitatea unor Directii de Sanatate Publica DSP) din tara, care au reusit sa-si adapteze activitatea la noile conditii generate de cresterea considerabila a.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta dupa recordul de cazuri COVID-19. Ce noi restrictii ii asteapta pe romani

In cursul serii de ieri, Ludovic Orban a convocat o sedinta de urgenta in care sa se discute despre situatia pandemiei de COVID-19 la noi in tara. Aceasta decizie a adunarii mai multor autoritati a fost luata in urma recordului de cazuri atins in cursul zilei de ieri. Purtarea mastilor ar putea fi obligatorie in .

Ludovic Orban, despre inchiderea scolilor din Romania si trecerea invatamantului in online: Cresele si afterschool-urile nu vor fi afectate

Asa cum a declarat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in sedinta de Guvern de la Palatul Victoria, toate scolile vor trece in scenariul rosu, cu predare online, din pricina noului record negativ de.

Ludovic Orban: Transmit un mesaj de incredere ca Maia Sandu este candidatul la presedintie care poate sa garanteze o RepublicaMoldova care se va duce mai ferm pe traiectoria europeana

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a felicitat-o luni pe Maia Sandu, care a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, impunandu-se in fata presedintelui in.

Ionut Dolanescu, testat pozitiv pentru Covid-19. Trebuie sa spun ca si eu am facut parte dintre cei sceptici, dar iata ca acest virus exista

Solistul de muzica populara Ionut Dolanescu a declaratca el si sotia sa Doinita, au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Ionut Dolanescu a mai spus ca nu are simptome si a facut testul pentru ca.

LUDOVIC ORBAN: Noile restrictii privind combaterea raspandirii pandemiei vor fi aplicate de luni

Premierul Ludovic Orban a declarat ca masurile suplimentare pentru controlul pandemiei de COVID-19, anuntate de presedintele Klaus Iohannis in deschiderea sedintei de Guvern, vor fi aplicate de luni.

Alerta de covid-19 la Palatul Victoriei. Ludovic Orban a stat langa el: Am respectat regulile, dar virusul nu iarta

Veste proasta in Ministerul Economiei, acolo unde COVID-19 a ajuns de curand. Cu putin timp in urma, Virgil Popescu a anuntat ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, prezentandu-si starea de sanatate actuala. Acesta a descoperit ca s-a infectat dupa ce s-a confruntat cu simptome de gripa. Ce facuse cu putin timp inainte Virgil .

Ludovic Orban, intalnire cu Benjamin Netanyahu Discutii despre tehnologii inovative si interesul comun pentru proiecte in domeniul energetic

Premierul Ludovic Orban si omologul sau israelian, Benjamin Netanyahu, au semnat marti, la Tel Aviv, Protocolul de amendare a Conventiei intre Guvernul Romaniei si Guvernul Statului Israel pentru evitarea dublei impuneri si prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit. in cadrul intalnirii dintre cei doi au fost discutate si aspecte de pe ordinea de zi a reuniunii interguvernamentale romano-israeliene, care ar urma sa aiba loc la jumatatea anului viitor.

Ludovic Orban anunta noi interdictii. Ce nu mai pot face romanii in pandemie

Ludovic Orban vine cu noi precizari despre situatia actuala. Ce nu vor mai putea face romanii in pandemie? Cetatenii au parte de noi restrictii. Ce urmeaza sa se schimbe in viitorul apropiat? Noi restrictii in pandemie. Anuntul lui Ludovic Orban Premierul Romaniei a declarat in cursul zilei de luni faptul ca obiectivul principal al Guvernului .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )