Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ludovic Orban, despre inchiderea scolilor din Romania si trecerea invatamantului in online: Cresele si afterschool-urile nu vor fi afectate

B1 B1,
Ludovic Orban, despre inchiderea scolilor din Romania si trecerea invatamantului in online: Cresele si afterschool-urile nu vor fi afectate

Asa cum a declarat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in sedinta de Guvern de la Palatul Victoria, toate scolile vor trece in scenariul rosu, cu predare online, din pricina noului record negativ de. continuă pe B1

Ludovic Orban, sedinta de urgenta dupa recordul de cazuri COVID-19. Ce noi restrictii ii asteapta pe romani

In cursul serii de ieri, Ludovic Orban a convocat o sedinta de urgenta in care sa se discute despre situatia pandemiei de COVID-19 la noi in tara. Aceasta decizie a adunarii mai multor autoritati a fost luata in urma recordului de cazuri atins in cursul zilei de ieri. Purtarea mastilor ar putea fi obligatorie in .

Ludovic Orban, despre lipsa de personal din Directiile de Sanatate Publica: Exista solutii. Sunt DSP-uri care functioneaza foarte bine. Altele trebuie sa invete din experienta lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a laudat, luni, activitatea unor Directii de Sanatate Publica DSP) din tara, care au reusit sa-si adapteze activitatea la noile conditii generate de cresterea considerabila a.

Ludovic Orban, despre starea ministrilor testati pozitiv pentru COVID-19: Au simptome usoare ambii Sunt acum in izolare la domiciliu si lucreaza de acasa

Premierul Ludovic Orban a discutat joi seara si despre starea de sanatate a celor doi ministri, infectati cu noul coronavirus. Sunt cu simptome usoare ambii. Popescu trebuia sa participe la vizita.

Ludovic Orban, despre petrecerile de Revelion: Cel mai important este sa ne mobilizam in aceasta perioada (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat, in cursul declaratiilor de presa de luni seara si despre organizarea petrecerilor de Revelion, in contextul numarului mare de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Am.

Putarea mastii de protectie ar putea deveni obligatorie in toate judetele cu o ratade infectare de peste 1,5 la mie. Ludovic Orban: Masca este una din cele mai eficiente masuri de protectie impotriva virusului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la finalul videoconferintei cu comitetele judetene pentru situatii de urgenta si prefectii, ca CNSU va analiza propunerea de introducere a portului mastii de protectie.

Ludovic Orban: Guvernul Dancila a alocat din Fondul de rezerva 100 de milioane catre Primaria Capitalei, condusa atunci de Gabriela Firea. Banii au fost aruncati pe apa Dambovitei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban s-a aratat din nou convins ca, odata cu ajungerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, banii alocati de la Centru acesteia vor fi folositi in scopurile prevazute. El a precizat ca.

Ludovic Orban: Indiferent de rezultatul alegerilor din SUA, noi ne mentinem angajamentele si vom continua sa militam pentru dezvoltarea parteneriatului strategic Toate investitiile sunt importante, inclusiv cele americane (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, luni, ca intre Romania si SUA exista un parteneriat strategic care capata din ce in ce mai multa consistenta, atat in plan militar, cat si.

Adio, Revelion? Localitatile unde petrecerile vor fi interzise total! Ludovic Orban, anuntul momentului

Petrecerile de Revelion din acest an s-ar putea tine doar in acele zone sau localitati unde rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 va fi sub 3 la mia de locuitori, este anuntul premierului Ludovic Orban.

VIDEO Arafat, despre ordinul privind UPU: Legea nu permite sa nu mai primim oameni la Urgente, indiferent de situatie inainte de pandemie aveam mai multi oameni la UPU

Raed Arafat a revenit cu noi precizari asupra ordinului emis luni ca unitatile de primiri urgente sa preia toti pacientii adusi cu ambulantele, indiferent de situatia locurilor disponibile in spitale. Astfel, intr-un clip postat pe Facebook, Arafat spune ca nu este vorba de o presiune asupra medicilor si ca legea din Romania nu permite ca pacientii sa nu mai fie primiti la Urgente, indiferent de situatia grea. Arafat argumenteaza ca inainte de pandemie erau 12-13. 000 de oameni pe zi in UPU, iar in pandemie sunt 7.

Ludovic Orban, la intalnirea cu premierul palestinian: Romania doreste sa-si dezvolte cooperarea cu Palestina

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, miercuri, la Ramallah, cu premierul Mohammad Shtayyeh, dupa vizita sa in Israel. Ludovic Orban a spus ca aceasta vizita la Ramallah marcheaza o etapa importanta in dezvoltarea relatiilor romanesti cu Palestina. Romania doreste sa-si dezvolte cooperarea cu Palestina si, in acest context, am discutat despre statutul curent si perspectivele de consolidare a colaborarii bilaterale romano-palestiniene, a precizat Orban, considerand ca dialogul dintre cele doua parti a fost extrem de fructuos, in ceea ce priveste relatiile bilaterale.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )