Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ludovic Orban, despre USR: Nu au castigat nimic din mesajul asta coroziv prin care ne ataca pe noi de dimineata pana seara

B1 B1,
Ludovic Orban, despre USR: Nu au castigat nimic din mesajul asta coroziv prin care ne ataca pe noi de dimineata pana seara

Premierul Ludovic Orbaneste de parereca Uniunea Salvati Romania nu a castigat nimic din mesajul corozivcu care ataca liberalii de dimineata pana seara. Presedintele PNL se intreaba. continuă pe B1

Orban, despre USR: Nu au castigat nimic din mesajul coroziv prin care ne ataca de dimineata pana seara. Cum sa il ataci pe cel cu care vrei sa faci o intelegere?

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, crede ca Uniunea Salvati Romania nu a castigat nimic din mesajul corozivcu care ataca PNL de dimineata pana seara si se intreaba cum este posibil sa ataci partenerul cu care vrei sa faci o intelegere, considerand ca USR nu este credibil cu un astfel de mesaj. Orban se declara convins ca aceste lucruri se vor opri mai devreme sau mai tarziu.

Ludovic Orban, despre noile restrictii pentru combaterea pandemiei. Ce ii asteapta pe cetateni

Informatii de ultima ora din partea premierului, Ludovic Orban. Acesta a anuntat ce i-ar putea astepta pe romani in urmatoarea perioada, cu privire la restrictiile de circulatie in timpul noptii. De asemenea, acesta a mentionat si categoria de persoane care va putea circula in spatii deschise fara masca. Romania asteapta rezultatele masurilor din alte tari .

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantina nationala: Nu avem in discutii o astfel de eventualitate in momentul de fata

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca nu se discuta despre reinstituirea carantinei la nivel national in Romania, acesta afirmand ca s-au luat masuri pentru prevenirea raspandirii pandemiei de.

Ludovic Orban, despre restrictionarea circulatiei in timpul noptii: Vrem sa vedem efectele din alte tari (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca autoritatile au in vedere posibilitatea introducerii unor restrictii de circulatie in timpul noptii, insa o decizie in acest sens va fi luata dupa ce se va.

Ludovic Orban, despre posibilitatea unei noi izolari a populatiei la domiciliu: Lucrurile nu sunt foarte complicate...

Ludovic Orban a declarat, luni seara, in cadrul vizitei oficiale facute la Paris, ca nu se discuta despre posibilitatea de a izola populatia la domiciliu, precum in timpul starii de urgenta. Premierul afirma ca in acest moment obiectivul Guvernului este sa nu fie afectata economia.

ORBAN, DESPRE LOCURILE LA ATI: Avem o problema in Bucuresti, e adevarat, dar deja s-au luat decizii

Premierul Ludovic Orban a declarat referitor la problema la nivelul spitalelor din Bucuresti la sectiile de terapie intensiva ca au fost luate niste decizii in acest sens si a fost crescuta capacitatea la ATI. Seful Executivului a adaugat ca Spitalul Colentina redevine unitate medicala suport COVID si acolo sunt cateva sute de paturi si 30 la terapie intensiva si a fost pus in functiune spitatul Nasta, iar Malaxa vatrata bolnavi COVID in cursul saptamanii. Orban a mai spus ca obiectivul este cresterea capacitatii si in spitalele Matei Bals, Witing, Babes si Spitalul Judetean Ilfov, relateaza news. ro.

Ludovic Orban, deranjat de situatia paturilor din spitalele bucurestene: Trebuie introdus oxigen. Ce e asa mare filosofie?

Premierul Ludovic Orban a afirmat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca situatia spitalelor din Bucuresti trebuie rezolvata urgent, motiv pentru care va discuta, joi, cu noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, imediat dupa ce acesta va depune juramantul de investire, pentru a fi luata o decizie operativa. Potrivit premierului, Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB) refuza sa puna la dispozitie noi paturi pentru bolnavii de Covid-19. in alta ordine de idei, ministrul sanatatii a anuntat ca va creste capacitatea de testare la 50. 000 de teste pe zi.

Ludovic Orban, la intalnirea cu reprezentantii comunitatii de romani din Franta: Uitandu-ma la voi, sunt si mai mandru de tara mea. Sa nu uitati niciodata ca Romania e acasa si e tara noastra (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban s-a intalnit cu reprezentantii comunitatii de romani din Franta, marti seara, la Ambasada Romaniei la Paris, si i-a indemnat sa nu uite niciodata ca Romania e acasa s.

Ludovic Orban, anuntul oficial despre carantinarea populatiei. Ce planuieste Guvernul Romaniei

Luni, in cadrul unei vizite oficiale la Paris, Ludovic Orban a facut declaratii despre posibilitatea de a izola populatia la domiciliu. El sustine ca in masura in care populatia respecta regulile, riscul de raspandire a COVID-19 se diminueaza si nu va fi nevoie de noi masuri. Ludovic Orban, anuntul oficial despre carantinarea populatiei Premierul Ludovic .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )