Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ludovic Orban, dezvaluiri despre pensia mamei sale

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, dezvaluiri despre pensia mamei sale

Seful Guvernului acuza dur PSD pentru promisiunile legate de marirea pensiilor. Orban a vorbit si despre pensia mamei sale. continuă pe Antena3

Alocatii dublate, dar fara bani de la buget. Ludovic Orban, adevarul despre majorarea indemnizatiilor pentru copii

Premierul a anuntat ce se va intampla cu alocatiile copiilor, avand in vedere ca a fost vehiculata, in ultima perioada, o gaura imensa in bugetul de stat. Ludovic Orban a explicat ce se va intampla cu indemnizatiile copiilor si a spus adevarul despre o posibila majorare a acestor venituri. Alocatii dublate, dar fara bani de .

Ludovic Orban, adevarul despre colaborarea cu Klaus Iohannis: Orice om de bun-simt poate sa vada asta!

Premierul respinge afirmatiile potrivit carora sefului statului si-ar fi subordonat Guvernul.

Ludovic Orban despre relatia cu Klaus Iohannis: Este extrem de apropiata

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca relatia de colabor.

Premierul Ludovic Orban, despre Start Up Nation: Mi s-a parut o pomanageala, un alt mod de a plati ajutoare sociale

Guvernul ar putea schimba modul de finantare a noilor afaceri prin programul Start Up Nation. Prezent la Timisoara vineri, 20 decembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prin noul program antreprenorii ar putea fi obligati sa asigure o cofinantare.

Ludovic Orban, despre anticipate: Este un mecanism destul de complicat prevazut de Constitutie. Avem nevoie de o minima garantie

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca PNl nu se va angaja in organizarea de alegeri anticipate fara minime garantii ca acest lucru poate fi finalizat cu succes. Afirmatia prim-ministrului vine dup.

Ludovic Orban, despre anticipate: Nu ne vom angaja in aceasta procedura fara minime garantii

PNL nu se va angaja in procedura de alegeri anticipate fara minime garantii ca acest lucru poate fi finalizat cu succes, spune Ludovic Orban. Altfel, ne aruncam intr-o aventura care nu poate sa provoace decat o criza guvernamentala si o instabilitate, a declarat, vineri, liderul PNL.

Ludovic Orban, despre alegerea primarilor in doua tururi: Celor de la PSD le e frica

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL nu va renunta la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin la alegerile locale, el mentionand ca celor de la PSD le e frica de alegerea in doua tururi pentru ca stiu ca in momentul in care se ajunge pe alegerea in doua tururi, multi primari pe care ii au, nu vor mai fi alesi in turul doi, relateaza News. ro.

Ludovic Orban a rabufnit la adresa ministrului Educatiei, Monica Anisie: Nu mai accept nicio OUG despre care nu stiu. Nu mi se pare normal asa ceva

Premierul Ludovic Orban s-a aratat complet nemultumit de faptul ca s-a trezit in sedinta de Guvern de vineri dimineata cu doua ordonante de urgenta pe ordinea de zi despre care nu stia nimic .

Premierul Ludovic Orban, la ceremonia de Hanuka: Sunt foarte multi cetateni ai statului Israel care au plecat din Romania pe care oricand ii asteptam cu bucurie sa treaca si pe acasa

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Templul Coral, la ceremonia de Hanuka, faptul ca bogatia consta in diversitate si a vorbit despre comunitatea evreilor din Romania, transmite.

Cum se intelege fiul lui Razvan Simion cu iubitul mamei sale. Diana si-a refacut viata dupa despartirea de vedeta Antena 1

Razvan Simion si sotia sa s-au despartit de ani buni. Prezentatorul de televiziune se iubeste cu Lidia Buble, iar cei doi copii din prima casatorie au ramas la mama lor. Cum se intelege fiul vedetei cu iubitul mamei sale? Cum se intelege fiul lui Razvan Simion cu iubitul mamei lui? Diana si Razvan Simion au .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )