Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ludovic Orban: Nu vom putea achizitiona toate cele 250.000 de tablete pentru elevi. Vom schimba conducerea ONAC (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Nu vom putea achizitiona toate cele 250.000 de tablete pentru elevi. Vom schimba conducerea ONAC (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Guvernul nu va putea achizitiona toate cele 250. 000 de tablete care ar fi trebuit sa ajunga la elevi pentru ca. continuă pe B1

Orban anunta ca va schimba conducerea ONAC: Nu vom putea achizitiona toate cele 250.000 de tablete pentru elevi. O sa achizitionam, pana la urma, 70-80.000

Primul ministru Ludovic Orban anunta ca va schimba conducerea Oficiului National pentru Achizitii Centralizate ONAC), anuntul fiind facut in contextul in care autoritatile centrale au constatat ca nu pot finaliza licitatia derulata prin ONAC privind achizitia a 250. 000 de tablete care ar fi urmat sa fie distribuite elevilor, pentru desfasurarea de cursuri scolare online.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Vom modifica HG privind Starea de Alerta in care vom permite reluarea acestei activitati (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, joi, la evenimentul de semnare a contractului pentru realizarea studiului de fezabilitate al proiectului de reabilitare si modernizare a drumului Valea Doftanei .

Cine ar putea fi noul premier al Romaniei. El l-ar putea inlocui pe Ludovic Orban

Cutremur pe scena politica din Romania, dupa ce s-a aflat ca Ludovic Orban ar urma sa fie inlocuit. Iata cine va fi noul premier! Motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Cine ar putea fi noul premier Scena politica din Romania, zguduita puternic! Dupa ce PSD a decis sa depuna motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, .

Ludovic Orban: Teatrele, cinematografele si restaurantele in spatii inchise se redeschid de la 1 septembrie

Teatrele, cinematografele si restaurantele isi pot relua activitatea in spatii inchise, incepand cu 1 septembrie, a anuntat premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei Guvernului de joi. De la 1 septembrie vom permite reluarea activitatii spectacolelor si concertelor in spatii inchise, in cinematografe, in teatre, a spus Orban.

Nume-bomba! Ce liberal i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban in fruntea Guvernului

Un scenariu-bomba ii da fiori lui Ludovic Orban in aceasta perioada. in cazul in care motiunea PSD impotriva Guvernului PNL va trece, Klaus Iohannis ar putea profita de ocazie ca sa-l schimbe din fruntea executivului. Practic, interimatul liderului liberal la conducerea Executivului i-ar oferi sefului statului sansa de a pune provizoriu un alt premier peste guvernul provizoriu.

incep demersurile pentru Autostrada Bucuresti - Brasov. Ludovic Orban: Va fi o alternativa la tronsonul cel mai aglomerat din Romania

Aglomeratia drumului spre munte ar putea fi rezolvata in cativa ani. Joi, 27 august, Ludovic Orban a anuntat proiectul Autostrazii Bucuresti - Brasov, in cadrul unei conferinte de presa, mai precis sectorul.

Ludovic Orban, umilit de o eleva de 10 din Romania: Momeala de scurta durata. De la ce a pornit totul

Premierul Ludovic Orban a fost umilit de o eleva de 10 din Romania. O absolventa de liceu care a obtinut 10 la examenul de BAC a anuntat ca refuza premiul de 3. 000 lei acordat de Guvernul Orban. Premierul Romaniei, umilit de o eleva de 10. Momeala de scurta durata. De la ce a pornit scandalul .

LUDOVIC ORBAN: Nu i-as spune motiune de cenzura, i-as spune potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca iar Romania

Ludovic Orban a declarat ca va face o previziune privind votul la motiunea de cenzura, in apropierea datei plenului reunit, intrebat pe cate voturi se bazeaza PNL la motiune. Premierul a adaugat ca nu i-ar spune motiunea de cenzura, ci potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca Romania.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va aloca inca 25 de milioane de lei pentru realizarea Aeroportului International Brasov - Ghimbav

Executivul va aloca in cursul acestui an inca 25 de milioane de lei din Fondul de rezerva al Guvernului pentru realizarea Aeroportului International Brasov - Ghimbav, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Redeschiderea restarurantelor este o necesitate din punct de vedere economic pentru ca altfel riscam sa-i falimentam pe multi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca redeschiderea restaurantelor este extrem de importanta pentru ca altfel, multe afaceri din acest sector ar risca sa in.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )