Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ludovic Orban, huiduit de protestatari. Tocmai anunta candidatii la alegerile locale

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, huiduit de protestatari. Tocmai anunta candidatii la alegerile locale

Presedintele PNL, pe nume Ludovic Orban, a fost huiduit in aceasta dimineata de catre protestatarii adunati in fata sediului partidului, nemultumiti fiind de legea privin carantinarea si izolarea individuala. Ludovic Orban, huiduit de protestatari Astfel, protestatarii au strigat sloganuri, in timp ce premierul anunta ca liberalii si-au stabilit candidatii la alegerile locale din majoritatea judetelor, . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, huiduit de protestatari in timp ce anunta candidatii la alegerile locale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost huiduit joi de cativa protestatari adunati in fata sediului partidului, nemultumiti de legea privind carantinarea si izolarea individuala, conform G4media. ro.

Ludovic Orban, huiduit de protestatari la sediul PNL. Se cere demisia Premierului

Ludovic Orban este huiduit joi, la sediul PNL. Premerul sustinea o conferinta de presa, cand mai multi protestatari au incepu sa scandeze si sa ii ceara demisia sefului Executivului PNL.

Ludovic Orban: PNL a validat candidatii pentru primariile resedinta de judet si pentru consiliile judetene. Decizia pentru Bucuresti, amanata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca au fost validate majoritatea candidaturilor pentru primariile resedinta de judet si pentru consiliile judetene. Pentru candidatura la Primaria Capitalei.

Ludovic Orban, despre persoanele decedate dupa ce au refuzat internarea: Cum sa isi asume Guvernul?!

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis joi ca Guvernul nu isi poate asuma decesele persoanelor care si-au pierdut viata la scurt timp dupa externarea din spital sau tocmai din cauza ca au refuzat internarea. Deciziile lor au fost luate ca urmare a deciziei CCR, a mai spus Orban.

LUDOVIC ORBAN: Izolarea unei persoane bolnave este o masura care pazeste restul societatii

Premierul Ludovic Orban sustine ca plenul Senatului ar putea adopta azi proiectul legii privind carantinarea si izolarea in timpul epidemiei. in urma discutiilor cu presedintele Senatului - Robert Cazanciuc, Ludovic Orban a declarat:.

LUDOVIC ORBAN: Vom adopta o varianta care sa duca la cresterea alocatiilor, dar nu la dublarea imediata

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca Guvernul analizeaza varianta cresterii alocatiilor, insa a aratat ca nu va fi vorba de o dublare imediata a acestora, deoarece nu exista resursele financiare necesar.

LUDOVIC ORBAN: Nu introducem nicio restrictie noua, pastram acelasi dispozitiv

Premierul Ludovic Orban a anuntat, azi, ca in prelungirea starii de alerta nu va fi introdusa nicio restrictie noua, va fi pastrat acelasi dispozitiv, dar a solicitat ca din proiectul de hotarare care se refera la acest subiect sa fie scos textul despre izolare si carantina, pana la votarea legii in Parlament, urmand sa fie ulterior reintrodus.

Incredibil! Ce meserii a avut Ludovic Orban in tinerete. Detaliul total neasteptat despre premierul cu tata maghiar

Actualul premier al Romaniei, Ludovic Orban, nu a avut dintotdeauna tangente cu lumea politica. Orban a absolvit Facultatea de Tehnologia Constructiilor de Masini din Brasov, deci are diploma de inginer, obtinuta in anul 1988. in 1993 a facut un prim pas care avea sa-l conduca spre cariera politica de azi.

Ludovic Orban, despre Dan Barna: Dupa ce discuti cu mine, sa dai o tura prin Piata Victoriei si sa spui ca Guvernul Orban a pierdut situatia de sub control, nu este cea mai buna forma de a purta negocieri Replica liderului USR

Premierul Ludovic Orban l-a acuzat pe liderul USR, Dan Barna, ca dupa ce a participat la o discutie cu el la Guvern, a trecut pe la protestul din Piata Victoriei al celor care nu cred in existenta noului.

Guvernul discuta primele acte normative necesare in implementarea planului de relansare economica. Ludovic Orban: Ne-am angajat ca le vom adopta pe toate in 30 de zile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de guvern, ca vor analiza mai multe acte normative necesare pentru implementarea planului de relansare economica Recladim Romania. Acestea se refera.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )