Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ludovic Orban le-a trimis presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului un program pentru investirea guvernului: Cand ar putea avea loc votul asupra noului cabinet (DOCUMENT)

B1 B1,
Ludovic Orban le-a trimis presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului un program pentru investirea guvernului: Cand ar putea avea loc votul asupra noului cabinet (DOCUMENT)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a transmis presedintilor celor doua camere ale Parlamentului o scrisoare in care propune un program pentru investirea cabinetului sau. Potrivit unui document obsinut de. continuă pe B1

Ludovic Orban anunta cand va avea loc votul de investitura a guvernului: Sunt peste 25 de parlamentari cu care am discutat si care cred ca ar vota cabinetul (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anuntat miercuri ca va propune presedintilor celor doua camere ale Parlamentului ca miercurea viitoare sa aiba locul votul de investitura al noului guvern. Sunt.

Cum arata programul propus de Ludovic Orban pentru investirea Guvernului

Premierul propus, Ludovic Orban, a transmis, vineri, o scrisoare catre presedintii celor doua camere ale Parlamentului prin care propune o investire rapida a guvernului.

Orban propune un calendar pentru investirea Cabinetului sau

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a transmis joi presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului .

Ce urmeaza dupa stabilirea componentei Cabinetului Orban. Calendarul pentru investirea noului Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a transmis joi presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului o scrisoare in care propune un calendar pentru investirea noului guvern. Orban vrea ca sedinta plenului.

Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern. Lista lui Ludovic Orban a fost facuta publica

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut publica lista pentru viitorii ministri din cabinetul sau. Au aparut primele nume ale celor care vor ocupa un loc, in mod oficial, la masa noului Guvern. Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern Liderul PNL Ludovic Orban anuntat in aceasta luni, in cadrul sedintei BEX, care sunt .

Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a cedat presiunilor. Oficialul sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern. Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR pentru voturile noului Guvern Daca premierul desemnat Ludovic Orban facea declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a ceea ce ar trebui .

Ludovic Orban, despre negocierile cu USR: Ce a anuntat liderul PNL despre alegerea primarilor in doua tururi si initiativa Fara penali

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca PNL va sustine, in Parlament, introducerea pe ordinea de zi a initiativei Fara penali, precum si proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi, de.

Ludovic Orban, negocieri de ultima ora pentru sustinerea Guvernului. Calin Popescu Tariceanu nu vrea desfiintarea Sectiei Speciale

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceputmarti a doua runda de negocieri cu partidele parlamentare, dupa ce prima saptamana de discutii a liberalilor cu Opozitia a fost mai mult un esec, asta pentru.

Pensionarea anticipata. Ludovic Orban e dispus sa asume raspunderea guvernului pentru aceasta categorie de salariati

Premierul desemnat Ludovic Orban este dispus sa asume raspunderea guvernului pentru pensionarea anticipata a unei categorii de salariati. Termenul de intrare in vigoare a legii este anul viitor si ar putea bloca activitatea acestui tip de angajati. Pensionare anticipata. Ludovic Orban, dispus sa asume raspunderea guvernului pentru o categorie de angajati Ludovic Orban a declarat .

Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare: Ne-am inteles cu toate partidele

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut mereu declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Acum, oficialul este convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare. Premierul desemnat Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare Ludovic Orban s-a declarat optimist cu privire la .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2248 seconds )