Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Legea bugetului si refacerea legilor justitiei, prioritare (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Legea bugetului si refacerea legilor justitiei, prioritare (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca legea bugetului si refacerea legilor justitiei sunt. continuă pe B1

Ludovic Orban se intalneste vineri cu liderii PNL din teritoriu. Ce functii urmeaza sa se imparta

Presedintele PNL Ludovic Orban se intalneste vineri, la Vila Lac, cu liderii PNL din teritoriu. Potrivit unor surse politice, Orban va discuta, incepand cu ora 13. 00, cu fiecare lider in parte pentru a vedea ce doleante au in ce privesc o serie de functii.

Cum se impart functiile de prefecti si subprefecti intre PNL, USR-PLUS si UDMR: Precizarile lui Ludovic Orban (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca in interiroul coalitiei de guvernare s-a luat decizia cu privire la nominalizarea prefectilor si subprefectilor. impartierea acestora se a face in functie.

Ludovic Orban: Cu siguranta ma voi vaccina, sunt un om care cred cu tarie in vaccinare. ii indemn pe toti romanii, cu toata increderea, vaccinati-va!

Presedintele PNL si al Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, afirma ca se va vaccina cu serul impotriva noului coronavirus si i-a indemnat pe romani sa se imunizeze. Vaccinul e o solutie pentru a ne feri de imbolnavire si, dupa parerea mea, este singura solutie care poate sa duca la incetarea pandemiei si la revenirea la o viata normala, declara fostul premier.

Cand ar putea avea loc Congresul PNL. Presedintele paridului, Ludovic Orban: Din punctul meu de vedere, trebuie sa fie organizat atunci cand situatia epidemiologica va permite (VIDEO)

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban a anuntat luni seara, la Dosar de politician care este procedura prin care se organizeaza Congresul si mai ales cand ar fi cea mai buna perioada din.

Ludovic Orban, despre disputele din interiorul coalitiei: Nu fac bine aceste declaratii polemice. in momentul in care am hotarat sa guvernam Romania, trebuie sa fim seriosi (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca declaratiile polemice din interiorul coalitiei de guvernare nu sunt binevenite si sustine ca daca exista opinii diferite intre partenerii de guvernare cu privire la anumite.

Ludovic Orban: Florin Citu prezinta garantii de incredere in fata partenerilor europeni, finantatorilor internationali, sistemului financiar bancar si a mediului de afaceri

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni seara, la B1 TV, ca nu este surprinzator caFlorin Citu este premier. Acesta mai spune ca premierulprezinta garantii de incredere in fata.

Ludovic Orban: Florin Citu prezinta garantii de incredere in fata partenerilor europeni, finantatorilor internationali, a sistemului financiar bancar si a mediului de afaceri (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni seara, la B1 TV, ca nu este surprinzator caFlorin Citu este premier. Acesta mai spune ca premierulprezinta garantii de incredere in fata.

Ludovic Orban, despre neintelegerile pe tema finantarii campaniei de vaccinare: Exista o hotarare de guvern in vigoare care prevede finantarea de la bugetul de stat a anumitor activitati din campania de vaccinare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la OUG care prevede ca primarii trebuie sa organizeze si sa doteze centrele devaccinare.

Ludovic Orban, despre pensiile speciale: PNL sustine principiul contributivitatii (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca partidul sustine principiul contributivitatii in cazul pensiilor.

Ludovic Orban, intrebat daca se va vaccina anti-COVID-19: Cu siguranta, da. Vaccinul este solutia pentru a ne feri de imbolnavire, singura solutie care sa duca la incetarea pandemiei (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca se va vaccina impotriva noului coronavirus si i-a indemnat pe romani sa faca acelasi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )