Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ludovic Orban: Florin Citu prezinta garantii de incredere in fata partenerilor europeni, finantatorilor internationali, a sistemului financiar bancar si a mediului de afaceri (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Florin Citu prezinta garantii de incredere in fata partenerilor europeni, finantatorilor internationali, a sistemului financiar bancar si a mediului de afaceri (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni seara, la B1 TV, ca nu este surprinzator caFlorin Citu este premier. Acesta mai spune ca premierulprezinta garantii de incredere in fata. continuă pe B1

Ludovic Orban: Florin Citu prezinta garantii de incredere in fata partenerilor europeni, finantatorilor internationali, sistemului financiar bancar si a mediului de afaceri

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni seara, la B1 TV, ca nu este surprinzator caFlorin Citu este premier. Acesta mai spune ca premierulprezinta garantii de incredere in fata.

Diana Sosoaca nu se lasa. E singurul parlamentar care i-a facut asta lui Florin Citu

In ce priveste campania de vaccinare, exista o singura interpelare in parlament, adresata premierului Florin Citu. Aceasta interpelare vine de la senatoarea AUR, Diana Sosoaca. Aceasta ii cere lui Florin Citu raspunsuri, precum si toate xeropcopiie actelor normative ale campaniei de vaccinare. Diana Sosoaca nu se lasa in aceasta interpelare, Diana Sosoaca formuleza 21 de .

FLORIN CITU: PSD continua campania de fake news

Premierul Florin Citu a afirmat astazi pe pagina personala de Facebook ca Premierul Florin Citu sustine ca de cateva zile circula un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene pentru Ministerul Finantelor, precizand ca documentul este in limba engleza iar acest lucru este o bariera pentru PSD.

FLORIN CITU: Circula un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene pentru Ministerul Finantelor

Premierul Florin Citu a afirmat astazi pe pagina personala de Facebook ca de cateva zile circula un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene pentru Ministerul Finantelor, precizand ca documentul este in limba engleza iar acest lucru este o bariera pentru PSD.

PSD, critici pentru Florin Citu: Minti non-stop pe banii tarii, iar contribuabilii si firmele romanesti platesc!

Partidul Social Democrat sustine ca premierul Florin Citu condamna companiile cu capital local la disparitie.

Florin Citu: Este un fake news! Exista o singura explicatie!

Premierul Florin Citu sustine ca de cateva zile circula un fake news despre scrisoarea CE catre Ministerul Finantelor si spune ca exista o singura explicatie pentru asta: Scrisoarea este in engleza, iar la PSD este clar o bariera acest lucru.

Florin Citu: PSD continua campania de fake news 2021 este un an in care incepem sa corectam 30 de ani de masuri populiste, impotriva romanilor

Premierul Florin Citu sustine ca de cateva zile circula un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene pentru Ministerul Finantelor din Romania. Potrivit prim-ministrului, exista o singura.

Ludovic Orban se intalneste vineri cu liderii PNL din teritoriu. Ce functii urmeaza sa se imparta

Presedintele PNL Ludovic Orban se intalneste vineri, la Vila Lac, cu liderii PNL din teritoriu. Potrivit unor surse politice, Orban va discuta, incepand cu ora 13. 00, cu fiecare lider in parte pentru a vedea ce doleante au in ce privesc o serie de functii.

Klaus Iohannis, discutii la Cotroceni cu premierul Florin Citu si ministrii PNL

Presedintele Klaus Iohannis va avea vineri, de la ora 12. 00, o discutie la Palatul Cotroceni cu premierul Florin Citu si cu ministrii PNL ai Cabinetului. Acum doua zile, seful statului a discutat cu toti.

Cum se impart functiile de prefecti si subprefecti intre PNL, USR-PLUS si UDMR: Precizarile lui Ludovic Orban (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca in interiroul coalitiei de guvernare s-a luat decizia cu privire la nominalizarea prefectilor si subprefectilor. impartierea acestora se a face in functie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )