Libnet.ro
UNICEF

11:45

LUDOVIC ORBAN: Piedone nu stiu cat va fi primar ca are condamnare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Piedone nu stiu cat va fi primar ca are condamnare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca nu stie cat timp va fi primar Cristian Popescu Piedone la Sectorul 5 deoarece are o condamnare in prima instanta, iar despre Dan Tudorache, candidatul PSD la Primaria Sectorului 1, a declarat ca nu stie sa piarda. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Nu stiu cat va putea fi primar Cristian Piedone, are o condamnare dictata de instanta de fond. Nu pot sa inteleg de ce a fost votat de locuitorii Sectorului 5

Ludovic Orban, presedintele PNL, a comentat alegerea lui Cristian Popescu Piedone in functia de primar al Sectorului 5, pe care a catalogat-o drept o surpriza totala, si a marturisit ca nu intelege de ce.

Orban, despre alegerile la Sectorul 5, castigate de Piedone: Nu stiu cat va putea sa fie primar

Premierul Ludovic Orban a declarat ca alegerile de la Sectorul 5, castigate de Cristian Popescu Piedone, sunt o surpriza. Nu stiu cat va putea sa fie primar domnul Popescu. Are o condamnare data de instanta de fond, a spus Orban.

Cum s-au descris premierul si primarul general ales al Capitalei. Ludovic Orban: Iubeste Bucurestiul si are solutiile potrivite Nicusor Dan: Gestul sau a fost decisiv, altfel am fi avut probabil acelasi primar

Prim-ministrul Ludovic Orban, presedintele PNL, si Nicusor Dan, primarul general ales al Bucurestiului, s-au caracterizat reciproc duminica seara, la o saptamana distanta de momentulcand independentul.

Ludovic Orban: Nu inteleg de ce locuitorii sectorului 5 au votat cu Piedone. O surpriza totala!

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara, la Romania TV, ca alegerea lui Cristian Popescu P.

LUDOVIC ORBAN, DUPA CE GABRIELA FIREA A CERUT REPETAREA ALEGERILOR: Trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, in legatura cu scandalul de la alegerile locale din Capitala in urma caruia Gabriela Firea cere repetarea alegerilor, ca Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o primar general. Premierul a precizat ca nu a vazut imaginile publicate de PSD in care acestia sustin ca sunt furate voturi.

Ludovic Orban, despre recordul de cazuri de COVID-19: Nu ignorati pericolul! Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut apel la populatie sa nu ignore pericolul reprezentat de noul coronavirus si sa respecte regulile de protectie sanitara stabilite de autoritati. Cu cat creste numarul de.

LUDOVIC ORBAN: Dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, intrebat fiind daca anul scolar este compromis, ca acesta abia a inceput, iar o mare parte din scoli functioneaza in regim normal. Cum sa fie compromis? . ) Noi am luat special aceasta decizie sa afectam cat mai putin procesul educational, dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala, sa tina pasul cu materia, a afirmat Orban.

LUDOVIC ORBAN: Procesul de achizitie de tablete continua la toate nivelurile

Procesul de achizitie de tablete continua atat la nivelul Oficiului National pentru Achizitii Centralizate ONAC), cat si al inspectoratelor scolare si administratiilor locale, a declarat astazi premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Riscul de aparitie a unor noi restrictii creste odata cu majorarea numarului de persoane infectate zilnic

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca majorarea numarului de persoane infectate cu SARS-CoV-2 poate fi oprita prin cresterea numarului celor care respecta regulile de protectie a sanatatii, adaugand ca riscul de aparitie a unor noi restrictii este mai mare cu cat sporesc cazurile de COVID-19.

Ludovic Orban: Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste

Premierul Ludovic Orban a declarat ca daca tot creste zilnic numarul de persoane infectate cu noul coronavirus, atunci creste si riscul aparitei unor noi restrictii. El a adaugat ca Guvernul nu vreau sa impuna noi restrictii, de aceea a reinterat mesajul pentru romani de a respecta regulile de protectie sanitara - purtarea mastii, respectarea distantei sociale si dezinfectarea mainilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )