Libnet.ro
UNICEF

06:00

Orban, despre alegerile la Sectorul 5, castigate de Piedone: Nu stiu cat va putea sa fie primar

Antena3 Antena3,
Orban, despre alegerile la Sectorul 5, castigate de Piedone: Nu stiu cat va putea sa fie primar

Premierul Ludovic Orban a declarat ca alegerile de la Sectorul 5, castigate de Cristian Popescu Piedone, sunt o surpriza. Nu stiu cat va putea sa fie primar domnul Popescu. Are o condamnare data de instanta de fond, a spus Orban. continuă pe Antena3

Orban, despre scandalul de la Sectorul 1: Clotilde Armand a castigat cu o diferenta de peste o mie de voturi. in politica trebuie sa stii sa pierzi

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, intrebat despre imaginile cu persoane care par ca umbla la voturi in Biroul Electoral al Sectorului 1, ca baza procesului-verbal incheiat in sectiile de votare candidatul PNL si USR-PLUS, Clotilde Armand, a castigat la o diferenta de peste o mie de voturi.

LUDOVIC ORBAN: Piedone nu stiu cat va fi primar ca are condamnare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca nu stie cat timp va fi primar Cristian Popescu Piedone la Sectorul 5 deoarece are o condamnare in prima instanta, iar despre Dan Tudorache, candidatul PSD la Primaria Sectorului 1, a declarat ca nu stie sa piarda.

Ludovic Orban: Nu stiu cat va putea fi primar Cristian Piedone, are o condamnare dictata de instanta de fond. Nu pot sa inteleg de ce a fost votat de locuitorii Sectorului 5

Ludovic Orban, presedintele PNL, a comentat alegerea lui Cristian Popescu Piedone in functia de primar al Sectorului 5, pe care a catalogat-o drept o surpriza totala, si a marturisit ca nu intelege de ce.

Orban despre imaginile cu presupusi membri USR-PLUS care umbla la sacii cu voturi: Nu stiu la ce va referiti

Ludovic Orban a fost intrebat despre imaginile in care mai multe persoane intra intr-o camera unde par sa fie depozitate voturi si chiar pleaca cu documente din sediul Biroului Electoral din Sectorul 1. intrebat daca a vazut imaginile, Orban a spus Nu stiu la ce va referiti.

Orban, despre incercarea PSD de a amana alegerile parlamentare: Actualul parlament este dominat de un PSD la fel de retrograd, la fel de rupt de realitatile economice

Orice incercare de a prelungi mandatul actualului Parlament va genera consecinte negative pentru Romania, pentru ca acesta este dominat de PSD la fel de retrograd si la fel de inclinat sa faca rau Romaniei, spune premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre recordul de cazuri de COVID-19: Nu ignorati pericolul! Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut apel la populatie sa nu ignore pericolul reprezentat de noul coronavirus si sa respecte regulile de protectie sanitara stabilite de autoritati. Cu cat creste numarul de.

Orban, despre anul scolar: Cum sa fie compromis? Abia ce a inceput

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, intrebat fiind daca anul scolar este compromis, ca acesta abia a inceput, iar o mare parte din scoli functioneaza in regim normal. Cum sa fie compromis? Noi am luat special aceasta decizie sa afectam cat mai putin procesul educational, dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala, sa tina pasul cu materia, a afirmat Orban.

Orban, despre anul scolar: Cum sa fie compromis? Abia ce a inceput

Premierul Ludovic Orban spune ca acest an scolar nu are cum sa fie compromis, pentru ca abia a inceput. Legat de numarul tot mai mare de cazuri de COVID-19 in scoli, care determina intrarea in scenariul rosu - cursuri exclusiv online - Orban spune ca, daca exista imbolnaviri, probabilitatea ca acestea sa fie la scoala nu este foarte mare.

Ludovic Orban, despre filmarea cu sacii de voturi: Marea bomba mediatica a fost un mare fas

Premierul Ludovic Orban a transmis, joi, in debutul sedintei de Guvern, felicitari ministrilor pentru organizarea alegerilor si a afirmat ca marea bomba mediatica a fost un mare fas. E o obisnuinta ca la postul respectiv de televiziune infractorii sa fie prezentati oameni cinstiti si oamenii cinstiti sa fie prezentati ca hoti, a declarat Orban.

Orban, despre lipsa locurilor la ATI in unele orase: Am discutat cu ministrul Tataru sa crestem capacitatea

Premierul Ludovic Orban spune ca a discutat cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre cresterea capacitatii in sectiile de Terapie Intensiva, dupa ce in unele spitale nu mai sunt locuri, precizand ca poate fi marita capacitatea la Institutul Matei Bals, poate fi pusa in functiune sectia ATI de la Spitalul Witting sau pot fi transformate in spitale COVID unitati medicale precum Spitalul Colentina.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2179 seconds )