Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nicusor Dan a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Nicusor Dan s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Acesta ramane in izolare pana vineri cand va repeta testul. continuă pe Antena3

Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Premierul Ludovic Orban a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Orban s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Premierul ramane in izolare pana joi cand va face un nou test.

Nicusor Dan a facut testul pentru COVID-19 si se autoizoleaza: Nu am niciun fel de simptome specifice bolii

Primarul general ales al Capitalei a anuntat, luni, ca a facut testul pentru COVID-19 si a decis sa se autozioleze pana la aflarea rezultatului. Nicusor Dan, care a precizat ca nu are niciun fel de simptome.

Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus: Rezultatul testului pentru COVID-19, negativ

Premierul Ludovic Orban are un rezultat negativ la testul pentru coronavirus, anunta reprezentantii Guvernului. Prim-ministrul va ramane in carantina pana joi, 8 octombrie, din motive de.

Nicusor Dan, test negativ pentru COVID-19. Voi mai ramane in izolare pana vineri

Nicusor Dan a anuntat, pe Facebook, ca rezultatul testului pentru COVID-19 este negativ, insa va ramane in izolare pana vineri inclusiv.

Nicusor Dan sta cu chirie in sectorul 5 - Cat plateste primarul Capitalei pe luna

Nicusor Dan sta cu chirie in sectorul 5 si plateste 550 de euro pe luna. Cum a facut bani Nicusor Dan ne povesteste chiar el. Proapatul edil a studiat la Paris si cand a revenit in tara se gandea din ce va trai.

Ludovic Orban si Nicusor Dan se intalnesc cu ministrul Transporturilor pentru a discuta despre proiectele de infrastructura ale Capitalei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, se intalnesc, vineri dimineata, la sediul Ministerului pentru a discuta despre proiectele de.

INTERACTIV Unde a castigat Nicusor Dan si unde a luat Gabriela Firea mai mult? Rezultatele pe fiecare sectie din Bucuresti Situatia voturilor anulate in fiecare sectie comparativ cu rezultatele

Lupta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea pentru Primaria Generala a Capitalei a fost una stransa, insa harta rezultatelor pe sectii de votare arata su surprinzatoare omogenitate a voturilor in plus obtinute de catre candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS. in schimb, Gabriela Firea a iesit invingatoare in multe sectii de la margine, din Sectorul 5, din apropiere de Voluntari sau Pantelimon sau din zona Bucurestii Noi.

Nicusor Dan: Am facut testul COVID-19 si am decis sa ma autoizolez pana la aflarea rezultatului

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca a efectuat testul COVID-19 si a decis sa se autoizoleze pana la aflarea rezultatului. Dan a fost prezent duminica seara la Romania Tv alaturi de premierul Ludovic Orban, care la randul sau este in autoizolare pana ii vine rezultatul testului COVID. Seful Executivului a participat marti la emisiunea lui Silviu Manastire de la postul B1 Tv, moderator care este infectat cu noul virus.

Nicusor Dan, testat negativ pentru COVID-19: Primarul ales al Capitalei ramane in izolare pana pe 9 octombrie

Nicusor Dan a anuntat ca a fost testat negativ pentru infectia cu noul coronavirus. Cu toate acestea, primarul ales al Capitalei va ramane in izolare pana vineri, 9 octombrie, ca masura de precautie.

Firea, un nou atac la Nicusor Dan: Primarul apa calda si pe teava de rece. imi voi continua lupta pentru binele orasului in Parlament

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirma, intr-o postare pe Facebook, ca, pentru a-si continua activitatea si proiectele, i-au lipsit doar 30 de mii de voturi si da asigurari ca isi va continua lupta pentru binele orasului in Parlament, unde nu va chiuli, asa cum a facut deputatul de Bucuresti ajuns primarul apa calda si pe teava de rece, referindu-se la contracandidatul sau Nicusor Dan, castigator al alegerilor locale din 27 septembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )