Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ludovic Orban nu renunta la alegerile parlamentare nici dupa numarul mare de imbolnaviri: Democratia inseamna alegeri!

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban nu renunta la alegerile parlamentare nici dupa numarul mare de imbolnaviri: Democratia inseamna alegeri!

Intrebat daca, in cazul in care numarul cazurilor de coronavirus va creste in continuare, ar putea lua in calcul amanarea alegerilor parlamentare, Ludovic Orban a declarat ca aceste alegeri nu cresc riscul infectarilor, astfel incat nu este cazul sa ia o astfel de decizie. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: in ultima suta de ani, guvernele de la Bucuresti au ramas datoare fata de Iasi si Moldova. E momentul sa le sustinem proiectele de dezvoltare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca dupa zeci de ani in care Guvernul Romaniei a ignorat practic judetul Iasi, a venit momentul sa sustina cu resurse importante proiectele acestui judet, dar si a re.

Ludovic Orban: Am depus candidaturile de dimineata ca sa aratam ca suntem pusi pe munca

Premierul Ludovic Orban si echipa de candidati PNL pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare au depus miercuri dimineata lista cu candidati. Premierul nu a scapat de tirul jurnalistilor pe temele fierbinti ale zilei, nici nu a ratat ocazia de a face mai multe promisiuni electorale.

PNL a depus lista candidaturilor la alegerile parlamentare. Ludovic Orban: Intram in campanie sub sloganul simplu - Dezvoltam Romania

Ludovic Orban a declarat marti dupa depunerea listei candidatilor partidului la alegerile parlamentare la BEC, ca PNL intra in campanie cu sloganul Dezvoltam Romania. Liderul formatiunii a adaugat ca PSD nu a murit, PSD nu este inca infrant, PSD se zvarcoleste si incearca prin toate mijloacele posibile sa tina Romania ocupata.

Ludovic Orban: Majoritatea PSD si cei care au votat cu Iordache dispretuiesc opinia publica si isi bat joc de romani Victoria in alegerile parlamentare, cea mai importanta. Scrutinul nu reprezinta un risc suplimentar de raspandire a virusului

Premierul Ludovic Orban este de parere ca alegerile parlamentare nu vor reprezenta un risc suplimentare de raspandire a COVID-19 daca sunt respectate regulile stabilite de autoritati atat pentru desfasurarea ca.

Ludovic Orban: Romanii au aratat clar ca nu mai vor PSD, care n-a facut altceva decat sa slujeasca interesele clientelei politice si sa isi apere penalii. Alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru Romania (VIDEO)

Peste 722. 000 de romani au semnat pentru sustinerea PNL in alegerile generale, a anuntat marti Ludovic Orban, presedintele formatiunii, in discursul care a marcat depunerea listelor de candidati liberali la.

Ludovic Orban: Alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru Romania

PNL a depus listele pentru alegerile parlamentare. Potrivit premierului Ludovic Orban, romanii au aratat din mai 2019 ca nu mai vor PSD.

PNL Bucuresti a depus listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Ludovic Orban: Majoritatea PSD-ista trebuie sa plece acasa Daca ne uitam la rezultate, reiese ca USR a votat pentru Florin Iordache

UPDATE, 21 octombrie, ora 9. 12 PNL Bucuresti a depus listele de candidati pentru alegerile parlamentare. in acest context, Ludovic Orban, presedintele PNL si totodata cel care deschide lista pentru Camera.

Ludovic Orban: Romanii au aratat clar ca nu mai vor PSD, care n-a facut altceva decat sa isi slujeasca interesele clientelei politice si sa isi apere penalii. Alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru Romania (VIDEO)

Peste 722. 000 de romani au semnat pentru sustinerea PNL in alegerile generale, a anuntat marti Ludovic Orban, presedintele formatiunii, in discursul care a marcat depunerea listelor de candidati liberali la.

Klaus Iohannis: Ludovic Orban ramane in continuare prima varianta de premier (VIDEO)

Klaus Iohannis a afirmat miercuri seara, in conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca Ludovic Orban ramane in continuare prima varianta de premier dupa alegerile parlamentare. Precizarile sefului.

PNL depune listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Primele imagini de la eveniment (VIDEO)

Partidul National Liberal depune, miercuri dimineata, la Biroul Electoral Central, listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Ludovic Orban, care deschide lista PNL Bucuresti pentru Camera.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )