Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ludovic Orban: Romanii au de respectat niste reguli simple

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Romanii au de respectat niste reguli simple

Romanii au de respectat niste reguli simple, in contextul epidemiei cu noul coronavirus, iar obiecti. continuă pe România Liberă

Premierul, ingrijorat de cresterea numarului de infectari. Orban: incercam sa ne mobilizam suplimentar. Vrem sa convingem cat mai multi romani sa respecte niste reguli simple (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a recunoscut ca il ingrijoreaza cresterea numarului de cazuri de COVID-19 si a explicat ca Guvernul incearca sa se mobilizeze suplimentar. Obiectivul autoritatilor, spune.

Ludovic Orban, anunt despre noile masuri de relaxare. Suntem precauti...

Premierul Ludovic Orban s-a declarat ingrijorat de faptul ca romanii nu mai respecta masurile de precautie impotriva coronavirusului. Potrivit acestuia, chiar daca la inceput cetatenii s-au conformat, incetul cu incetul s-a intrat intr-o devalmasie si nu s-a mai respectat nicio regula.

Ludovic Orban: Avem disponibilitatea sa redeschidem restaurantele, in masura in care se ajunge la un set de reguli care sa fie asumate si de reprezentantii din HoReCa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca Guvernul are disponibilitatea sa redeschida restaurantele, in masura in care se ajunge la o intelegere legata de un set de.

Ludovic Orban: Romania poate deconta de la UE cheltuieli de 650 de milioane de euro, in contextul epidemiei de coronavirus

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Romania poate deconta de la Uniunea Europeana cheltuieli de 350 de milioane de euro pentru masurile luate in lupta cu epidemia de coronavirus, dar si alte 300 de.

Presedintele Klaus Iohannis, la receptia de la Ambasada SUA: Solidaritatea, raspunsul Romaniei la provocarile globale Premierul Ludovic Orban: Anumite forte politice boicotau sarbatorile nationale ale partenerilor nostri

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si premierul Ludovic Orban au participat, joi,la receptia oferita de Ambasada SUA la Bucuresti, organizata in contextul apropierii de Ziua Nationala a Statelor.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora! Cine va fi candidatul PNL la Primaria Capitalei. A surprins pe toata lumea

Ludovic Orban a venit cu o serie de precizari surprinzatoare. in contextul zvonurilor potrivit carora Rares Bogdan ar putea fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, premierul a tinut sa transeze lucrurile odata pentru totdeauna.

LUDOVIC ORBAN: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca e momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului, din discursul SF care nu are nicio legartura cu legitatile economice.

LUDOVIC ORBAN: Planul de relansare economica, operationalizat in maximum o luna

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de forma Planului de Relansare Economica si Investitii si a spus, la inceputul sedintei de guvern ca acesta trebuie sa fie pus in practica, din punct de vedere normativ, in maximum 30 de zile.

LUDOVIC ORBAN: Numarul de cazuri de imbolnaviri cu noul coronavirus ne-a determinat sa amanam alte masuri de relaxare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca evolutia cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus a determinat amanarea altor masuri de relaxare.

LUDOVIC ORBAN: Saptamana viitoare vom adopta OUG care sa reglementeze procedurile de achizitii

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca saptamana viitoare va fi adoptata o ordonanta de urgenta referitoare la procedurile de achizitii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )