Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban solicita Ministerului Sanatatii sa prezinte, la inceputul anului viitor, o solutie privind sistemul de clawback

B1 B1,
Ludovic Orban solicita Ministerului Sanatatii sa prezinte, la inceputul anului viitor, o solutie privind sistemul de clawback

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, vineri seara, in sedinta de Guvern, conducerii Ministerului Sanatatii, ca la inceputul anului viitor sa vina cu o solutie pentru sistemul de clawback pentru. continuă pe B1

Ludovic Orban solicita Ministerului Sanatatii sa vina, in ianurie, cu o solutie pentru taxa clawback

Ludovic Orban a solicitat, vineri, ca Ministerul Sanatatii sa vina in luna ianuarie cu o solutie privind taxa clawback pentru medicamentele generice si inovative. Premierul a precizat ca acest nivelul de 30% al taxei pune o presiune uriasa pe companii, conform Mediafax.

Ludovic Orban explica de ce i-a convocat pe membrii cabinetului la Palatul Victoria, vineri seara: Premierul a anuntat o noua sedinta de Guvern inainte de finalul anului(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat de ce a decis sa convoace o sedinta de Guvern in seara zilei de 27 decembrie, o zi libera pentru angajatii din sectorul public. Acum chiar daca am dat liber pe data.

Un posibil rasist, noul consilier al lui Ludovic Orban: ce a facut impotriva maghiarilor din Mures

Ludovic Orban, premierul Romaniei, si-a numit un nou consilier de stat. Din pacate, fostul ofiter SRI Valentin Constantin Bretfelean a fost in mijlocul mai multor scandaluri din cauza manifestarilor impotriva maghiarilor. Pe parcursul zilei de luni, Ludovic Orban a confirmat numirea in pozitia de consilier de stat a lui Valentin Constantin Bretfelean. in varsta de .

Premierul a facut sase ore cu masina de la Bucuresti la Suceava. Ludovic Orban: Avem nevoie de o autostrada intre Capitala si Moldova (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban spune din nou ca este nevoie de o autostrada care sa lege Bucurestiul de Moldova. Seful Executivului a facut astazi 6 ore cu masina din Bucuresti pana la Suceava si nu a fost tocmai mu.

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a venit cu masina in Bucovina. in cat timp a parcurs traseul Bucuresti Suceava

Ludovic Orban sustine ca a plecat cu masina din Bucuresti vineri, 27 decembrie, la ora 06. 00, cu destinatia Suceava, pentru a participa la parada obiceiurilor de iarna. La eveniment a luat parte si ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Ludovic Orban are un nou consilier: Cine este Valentin Bretfelean

Valentin Bretfelean a fost numit in functia de consilier al Cancelariei premierului. Numirea s-a facut printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, publicata in Monitorul Oficial, in temeiul art 22 alin.

Ludovic Orban, mesaj de Craciun: Sa pastram in fiecare zi dorinta de a face bine si sa ne regasim coeziunea de care avem nevoie la nivel de societate

Premierul Ludovic Orban a transmis, marti, un mesaj cu ocazia sarbatorii Craciunului. Seful Guvernului isi exprima astfel speranta ca romanii vor pastra in fiecare zi dorinta de a face bine si ca la.

Program al Ministerului Sanatatii pentru bolnavii de TBC. 200 de pacienti tratati in ambulatoriu

Peste 200 de pacienti cu tuberculoza ar urma sa beneficieze de un proiect-pilot al Ministerului Sanatatii aflat in dezbatere publica, prin intermediul caruia sa fie tratati in ambulatoriu, in dispensarele din Sectoarele 4, 5 si 6 ale Institutului Marius Nasta.

Proiect: Campaniile agresive la produse pentru bebelusi, limitate drastic. Orice astfel de actiune va avea nevoie de avizul Ministerului Sanatatii

Ministerul Sanatatii supune dezbaterii un proiect prin care este limitat marketingul agresiv al inlocuitorilor laptelui matern, orice actiune de promovare a anumitor produse pentru bebelusi avand nevoie de avizul Ministerului.

Guvernul se va reuni intr-o noua sedinta imediat dupa Craciun: De ce i-a convocat Ludovic Orban pe ministri la Palatul Victoria

Guvernul pregateste o noua sedinta imediat dupa Craciun. Membri cabinetului Orban se vor reuni la Palatul Victoria vineri, 27 decembrie, cand este zi libera pentru bugetari. Sedinta ar urma sa aiba loc la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )