Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ludovic Orban sustine ca sefa ICCJ are multe motive sa isi dea demisia

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban sustine ca sefa ICCJ are multe motive sa isi dea demisia

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, in cadrul unei emisiuni televizate de la Antena 3, ca presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, are multe motive pentru care trebuie sa-si prezinte demisia,mai ales dupa scandalul Rarinca. continuă pe România Liberă

Liberalul Ludovic Orban ii cere si el demisia Liviei Stanciu: Sefa iCCJ are mai multe motive sa plece

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, este de parere ca presedinta iCCJ, Livia Stanciu, trebuie sa isi dea demisia, scrie antena3. ro. Are mai multe motive sa-si dea demisia. Printre ele, faptul ca nu.

Ludovic Orban: Sefa ICCJ, Livia Stanciu, sa-si dea DEMISIA

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, are multe motive pentru care trebuie sa-si prezinte demisia, avand in.

Ludovic Orban: Presedinta Inaltei Curti, Livia Stanciu, are mai multe motive sa-si dea demisia

Presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie , Livia Stanciu, are mai multe motive pentru care trebuie sa-si prezinte demisia, avand in vedere scandalul Rarinca, a declarat joi prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, la Antena 3.

Ludovic Orban, primul liberal care se raliaza lui Tariceanu, in cererea de demisie a Liviei Stanciu: Iohannis trebuie sa aiba o interventie

Din platoul Antenei 3, Ludovic Orban, prim-vicepresedinte PNL si liderul deputatilor PNL, spune ca Livia Stanciu ar trebui sa demisioneze din functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) si ca presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei ar trebui sa intervina pentru demarerea unei anchete in ceea ce o priveste pe sefa iCCJ.

Ludovic Orban: Declaratia privind demisia Liviei Stanciu este o pozitie politica personala

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat astazi pentru Adevarul ca declaratiile facute joi seara la Antena 3 nu angajeaza in niciun fel partidul si a precizat ca a exprimat o pozitie politica personala. Orban a sustinut joi ca presedintele iCCJ Livia Stanciu ar trebui sa demisioneze, iar presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei ar trebui sa demareze o ancheta in ce o priveste pe Stanciu.

Sefa ICCJ: NU exista niciun motiv sa-mi dau demisia

Scandalul iscat dupa achitarea Marianei Rarinca, femeia denuntata de sefa inaltei Curti pentru santaj, a ajuns la CSM. Sedinta in care ar fi trebuit sa se dispuna sesizarea Inspectiei Judiciare.

Livia Stanciu, sefa iCCJ, prima reactie dupa scrisoarea lui Tariceanu: Nu exista niciun motiv sa-mi dau demisia (VIDEO)

Livia Stanciu, sefa inaltei Curti de Casatie si Justitie a decalarat joi ca nu exista niciun motiv sa-si dea demisia, vorbind despre scrisoarea lui Calin Popescu Tariceanu prin care acesta ii cere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )