Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban: Tudorel Toader - prietenul puscariasilor. il ajuta pe Dragnea, daca va fi condamnat, sa faca bani

B1 B1,
Ludovic Orban: Tudorel Toader - prietenul puscariasilor. il ajuta pe Dragnea, daca va fi condamnat, sa faca bani

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat miercuri un atac extrem de dur la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si a liderului PSD, Liviu Dragnea. Orban sustine ca Tudorel Toader, prin proiectul de lege. continuă pe B1

Ludovic Orban, acuzatii grave la adresa lui Tudorel Toader: Este prietenul puscariasilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat miercuri proiectul de lege anuntat de ministrul Justitiei care prevede conferirea de despagubiri, compensatii materiale, pentru perioada cat un detinut a stat in.

Ministrul Tudorel Toader discuta astazi cu omologul sau sarb cazul Sebastian Ghita. Ghita a anuntat ca ii va da lui Toader un memoriu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader se va afla luni la Belgrad, unde va discuta cu omologul sau sarb Nela Kuburovic pe tema extradarii lui Sebastian Ghita. La randul sau, Ghita a anuntat deja ca ii va da lui Toader un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare, invocand probele false din dosarul sau.

Radu Banciu, despre felul greoi in care Tudorel Toader se ocupa de extradarea lui Sebastian Ghita: Sa ne luam adio vreodata de la recuperarea lui (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu felul greoi in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, gestioneaza procedura de extradare a lui Sebastian Ghita din.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vizitat Penitenciarul din Turnu Severin

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si secretarul de stat Marieta Safta, au vizitat, marti, 27 martie, Penitenciarul din Drobeta-Turnu Severin, unde au discutat cu reprezentantii conducerii institutiei pe tema privind conditiile de detentie, activitatea de reintegrare sociala, climatul si conditiile de lucru ale personalului de penitenciare, precum si metodele de rezolvare a problemelor cu care se confrunta sistemul penitenciar.

Tudorel Toader a cerut Guvernului publicarea raportului GRECO privind modificarile aduse legilor justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat miercuri, dupa ce Grupul de State impotriva Coruptiei GRECO) a anuntat ca a adoptat un nou raport ad-hoc privind reformele justitie din Romania si a solicitat.

Tudorel Toader anunta ca a solicitat Guvernului publicarea Raportului GRECO privind modificarile aduse legilor justitiei

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri, intr-un mesaj pe Facebook, ca a semnat un memorandum adresat Guvernului prin care solicita autorizarea publicarii Raportului GRECO, care are ca tema modificarile aduse legilor justitiei.

Tudorel Toader, somat de Forumul Judecatorilor sa publice imediat Raportul GRECO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este somat de Asociatia profesionala Forumul Judecatorilor din Romania sa publice imediate Raportul GRECO cu privire la impactul modificarilor aduse legilor justitiei asupra.

Tudorel Toader ii premiaza pe infractori: Fostii detinuti vor costa BUGETUL DE STAT intre 370 si 550 de milioane de euro

Detinutii care au stat in conditii improprii in perioada 2012-2017 vor primii despagubiri toatale curpinse intre 370 si 550 de milioane de euro. Proiectul apartine ministrul Justitiei, Tudorel Toader,.

Tudorel Toader, mesaj ferm privind extradarea lui Sebastian Ghita: Nu poarta un inculpat dialog direct cu ministrul Justitiei(VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut, miercuri dimineata, o serie de precizari cu privire la extradarea lui Sebastian Ghita. Vreau sa transmiteti urmatoarea informatie corecta. Pe data de 27.

Tudorel Toader, declaratii dupa vizita in Serbia. Ce se intampla cu documentele despre dosarele lui Sebastian Ghita

Tudorel Toader a raspuns informatiilor aparute in presa, conform carora documentele solicitate de Curtea Suprema din Serbia nu au ajuns. Acesta spune ca documentele au fost trimise intai sub forma de copie, ap.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )