Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ludovic Orban: Am inventariat posibilitatea cresterii numarului de paturi la ATI Nu am gasit nereguli in spitale (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Am inventariat posibilitatea cresterii numarului de paturi la ATI Nu am gasit nereguli in spitale (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vizitat, alaturi de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spitalele din Bucuresti. La finalul zivitezi, primul-ministru a oferit o serie de declaratii. Totodata, el a precizat faptul. continuă pe B1

Ludovic Orban: in urma controalelor din sectiile ATI, o sa existe un plan de conformare ce va fi comunicat managerilor Mai multe spitale vor deveni suport COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, luni, o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii. Potrivit premierului, in cadrul intrunirii au fost abordate doua subiecte importante, mai exact planul.

Ludovic Orban: Planul pe saptamana aceasta este cresterea cu 200 paturi la Terapie Intensiva

Ludovic Orban a anuntat ca au fost identificate unitatile medicale din tara care sa permita o creste.

LUDOVIC ORBAN: Crestem capacitatea de tratare, inclusiv prin includerea de noi spitale suport COVID

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca a luat masuri pentru cresterea capacitatii de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus, inclusiv prin includerea a noi spitale care vor deveni spitale de suport COVID, mentionand ca in aceasta saptamana va fi o crestere de cel putin 200 de paturi.

Ludovic Orban: Avem aproape 50 de localitati in carantina. in Bucuresti a fost un ritm de crestere liniar si cred ca este posibil, fara sa dispunem astfel de masuri, sa oprim cresterea numarului de cazuri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca in acest moment, aproximativ 50 de localitati din Romania se afla in carantina, precizand ca in orasele din Salaj care au fost carantinate la inceputul lunii.

VIDEO Ludovic Orban, despre ATI Neamt: Avem informatii ca s-au efectuat lucrari de constructie fara aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista informatii conform carora in interiorul sectiei ATI a Spitalului Judetean Neamt s-au efectuat lucrari de constructie, scrie Mediafax. Orban a mai spus ca managerii spitalului nu aveau cum sa nu stie despre aceste lucrari si ca operatiunile nu erau avizate de DSP.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu Nelu Tataru: Am discutat despre planul de verificari in sectiile de Terapie Intensiva din Spitale. Al doilea subiect, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor care au nevoie de internare la ATI

Premierul Ludovic Orban a avut o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in contextul tragediei de la Neamt. Am abordat doua subiecte importante. Primul subiect, planul de.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa Ludovic Orban si Raed Arafat

Premierul Ludovic Orban, alaturi de alti oficiali, se intrunesc sambata seara intr-o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt in cadrul caruia si-au pierdut viata 10 persoane.

Oana Gheorghiu (Daruieste Viata): Cand se vorbeste despre mii de noi paturi ATI, create peste noapte, se spun povesti de adormit romanul. Spitalele au instalatii vechi de zeci de ani, fara mentenanta si verificare periodica

Terapie intensiva inseamna personal specializat, ventilatoare si, mai ales, gaze medicale, afirma Oana Gheorghiu, vicepresedintele Asociatiei Daruieste Viata, care a construit in aceasta primavara, din donatii, un spital modular cu paturi ATI pentru COVID-19 si va reconstrui de la zero Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti. Daca instalatiile alea de gaze medicale au fost dimensionate pentru 800 de paturi caci atatea erau la inceputul pandemiei in tarisoara noastra) nu puteti scoate din ele oxigen pentru mii de paturi, domnilor. Nu zic eu, zic legile fizicii. Sa nu mai vorbim ca unele instalatii sunt vechi de zeci de ani, adesea fara mentenanta si verificare periodica, avertizeaza Oana Gheorghiu.

Spitalul din judetul Mures va sprijini SJU Neamt cu paturi ATI, ventilatoare, monitoare, injectomate

Prefectul judetului Mures, Mara Toganel, a convocat, in cursul diminetii de duminica, o sedinta la care au participat managerii spitalelor din municipiul Targu Mures, precum si conducerile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Horea al judetului Mures si Directiei de Sanatate Publica a judetului Mures. A fost luata decizia ca SJU Neamt sa fie sprijinit cu paturi ATI, ventilatoare, monitoare si injectomate, dar si disponibilitatea de a fi preluati pacienti COVID si cu alte patologii.

LUDOVIC ORBAN: intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare

Premierul Ludovic Orban a precizat astazi ca intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare, referindu-se astfel la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a vorbit despre o vinovatie colectiva in ceea ce priveste tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )