Libnet.ro
UNICEF

01:06

Lumea artistilor din Romania, in doliu. Petrica Popa, actor al Teatrului Nottara, a murit

Antena3 Antena3,
Lumea artistilor din Romania, in doliu. Petrica Popa, actor al Teatrului Nottara, a murit

Petrica Popa, actor al Teatrului Nottara din Bucuresti, a murit vineri dimineata, la varsta de 83 de ani, si va fi inmormantat duminica, la cimitirul Bellu, anunta institutia de spectacole, potrivit. continuă pe Antena3

A murit Petrica Popa, actor la Teatrul Nottara

Petrica Popa, actor la Teatrul Nottara din Bucuresti, a incetat din viata vineri, la varsta de 84 de ani, anunta institutia de spectacole, intr-un comunicat. Petrica Popa s-a nascut la Hunedoara, pe 3 iulie 1929. Tatal sau, profesor de limba si literatura romana, a fost pasionat de teatru, iar fiul a inceput teatrul ca elev. Mai tarziu, el a absolvit Institutul de Arta din Timisoara, specializarea Actorie.

Actorul Petrica Popa a murit

Petrica Popa, actor al Teatrului Nottara din Bucuresti, a murit vineri dimineata, la varsta de 83 de ani, si va fi inmormantat duminica, la cimitirul Bellu, anunta institutia de spectacole.

Actorul Petrica Popa, angajat de mai bine de jumatate de secol la Teatrul Nottara din Capitala, a decedat la 84 de ani

Actorul Petrica Popa, angajat al Teatrului Nottara inca din anul 1954, a decedat in cursul acestei zile, la varsta de 84 de ani. De-a lungul carierei sale, Petrica Popa a fost rasplatit cu distinctii importante pentru interpretare.

Actorul Petrica Popa, de la Teatrul Nottara, a murit la varsta de 84 de ani

Actorul Petrica Popa, angajat al Teatrului Nottara din anul 1954, a murit in dimineata zilei de vineri, la varsta de 84 de ani. Teatrul anunta, printr-un comunicat de presa, ca duminica, ora 11:00, trupul.

PROTESTE in 8 orase din Romania de Ziua Mondiala a Mediului. Ce cer ecologistii.

De Ziua Mondiala a Mediului, ecologistii din Romania vor protesta in opt orase din tara impotriva exploatarii gazelor de sist si a aurului de la Rosia Montana, impotriva microhidrocentralelor si a folosirii pesticidelor care omoara albinele, se arata intr-un comunicat al Coalitiei pentru Mediu, remis miercuri redactiei. Peste 1. 000 de oameni din toata tara vor iesi in strada, conform estimarilor celor trei organizatori- Coalitia pentru Mediu, Asociatia Romania fara Ei si Campania Salvati .

Producatorii de polistiren au dat in judecata Ordinul Arhitectilor din Romania

Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania ROMEPS) a dat in judecata Ordinul Arhitectilor din Romania OAR), dupa ce, in urma cu o luna, presedintele OAR Bucuresti, Mircea Ochinciuc, a reiterat declaratiile facute in urma cu un an, potrivit carora una din problemele reabilitarii termice a blocurilor o constituie utilizarea polistirenului.

Prima localitate falimentara din Romania: Primarul din Aninoasa a depus o cerere de insolventa

Aninoasa a devenit prima localitate falimentara din Romania, dupa ce autoritatile din zona au depus la Tribunalul Hunedoara o cerere de intrare in insolventa, potrivit Capital. Viceprimarul din Aninoasa, Adrian.

Basescu a discutat cu vicepresedintele SUA teme privind politica interna din Romania

Presedintele tarii noastre a discutat, ieri, la telefon cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden, despre teme privind politica interna din Romania, precum si atitudinea Bucurestiului in privinta stadiului procesului de extindere a UE si a NATO in Balcani, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale.

Veste buna pentru iubitorii de sporturi extreme: s-a deschis prima scoala de flyboard din Romania

Exista oameni care pot inota exact ca delfinii. Au demonstrat-o francezii, care au innebunit Internetul. Dupa ce au strans milioane de fani si vizualizari, au ajuns, in sfarsit, si in Romania. Prima scoala acreditata de flybord s-a deschis in.

Gica Popescu sustine ca UEFA va adopta hotararea sportiva din Romania

Cazul Stelei nu se va solda cu o suspendare din partea UEFA, este de parere Gigca Popescu. Acesta afirma ca UEFA va tine cont doar de hotararea luata in Romania pe plan sportiv, si nu de cea din instanta de judecata care l-a gasit pe oficialul Teia Sponta vinovat in plan penal.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )