Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lumia 1020 a venit in Romania. Cel mai bun smartphone al Nokia e la vanzare deja, pretul este de cateva mii de lei

Adevărul Adevărul,
Lumia 1020 a venit in Romania. Cel mai bun smartphone al Nokia e la vanzare deja, pretul este de cateva mii de lei

Si a ajuns oficial. Nokia Lumia 1020 a fost prezentat in Romania astazi, iar in acesta luna va incepe sa apara in ofertele operatorilor. Pretul a fost comunicat, iar pana la un review detaliat sunt cateva lucruri de spus despre Lumia 1020. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Imi doresc ca Romania sa fie cel mai bun prieten din UE al Chinei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca isi doreste ca Romania sa fie cel mai bun prieten din Uniunea Europeana al Chinei, o poarta de intrare politica, economica, comerciala, culturala si artistica, transmite Agerpres.

Alcatel One Touch Idol X cel mai puternic smartphone dual-sim.

PCfun afiseaza pentru Alcatel One Touch Idol X pretul de 1893,98 lei. Platesti in jur de 1900 lei pentru cel mai puternic smartphone dual-sim din tara noastra, la momentul actual. Specificatii pentru Alcatel One Touch Idol X: IPS LCD de 5 inch cu rezolutie 19201080 pixeli si 441 ppi, rezistent la zgarieturi; procesor Mediatek quad-core la 1. 5 GHz, PowerVR SGX544, 2 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare si slot pentru microSD de pana la 32 GB; Android 4. 2 Jelly Bean; 3G cu viteze de .

Usain Bolt, nominalizat la titlul de cel mai bun atlet al anului 2013

Jamaicanul Usain Bolt, campionul mondial in probele de 100, 200 si 4x100 metri, a fost nominalizat, marti, la titlul de cel mai bun atlet al anului 2013, a anuntat Federatia Internationala de Atletism.

Laurentiu Reghecampf: Va fi greu cu Chelsea, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume

Steaua a trecut lejer de ACS Poli Timisoara, scor 3-0, iar acum asteapta duelul cu Chelsea, din Champions League. Va fi un meci foarte greu cu englezii, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume, a precizat Laurentiu Reghecampf, tehnicianul campioanei Romaniei.

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul 17 - Cel mai bun din cariera

Simona Halep a urcat un loc in clasamentul WTA, sportiva din Romania ajungand pe pozitia 17 - cea mai buna clasare din cariera. Sorana Carstea se mentine pe 21, in timp ce Monica Niculescu a coborat de pe 42 pe 44. Lider ramane in continuare Serena Williams.

Nokia Lumia 1020: glume pe seama dimensiunilor Galaxy S4 Zoom

Luand o pauza de la glumele pe seama iDevice-urilor, finlandezii au inceput sa posteze bannere cu Nokia Lumia 1020 care ataca recentele creatii ale Samsung. ,,Cei mai multi megapixeli pe care ii poti baga intr-o pereche de blugi stramti. In teorie, Samsung a combinat un smartphone impresionant cu o camera foto capabila in momentul lansarii Galaxy S4 Zoom. Problema este ca oricine a pus mana pe acea creatie este convins instantaneu ca rezultatul se apropie mai mult de un aparat [].

Nokia Lumia 1020, cea mai performanta camera foto cu telefon, in Romania

Nokia Lumia 1020 a fost de la aparitia sa un produs foarte discutat, iar astazi a fost prezentat oficial si in Romania. Toata lumea si-a exprimat parerea cu privire la acest dispozitiv pana acum, mai ales in legatura cu capabilitatile lui foto. M-am jucat cu el cateva minute si pot spune ca este un produs interesant. Sa vedem plusurile si minusurile, la prima vedere. Dimensiunea senzorului este de 1/1. 5 inci, spre deosebire de 1/2. 3 inci, cat are Sony Xperia Z1, [].

Sorin Alexandrescu: DNA mi-a refuzat in mod vadit orice drept la aparare, actionand unilateral si discretionar cu scopul de a compromite cel mai important trust media din Romania

Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie pentru santaj in dosarul privind santajarea administratorului firmei RCSRDS Ioan Bendei, sustine, intr-un comunicat transmis de Intact Media Group, ca procurorii anticoruptie i-au refuzat dreptul la aparare, actionand unilateral si discretionar cu scopul de a compromite cel mai important trust media din Romani. Alexandru a mai afirmat ca a aflat ca a fost trimis in judecata din presa, si nu de la DNA, reiterand ca dosarul ar fi fost fabricat pe declaratii mincinoase pentru a acoperi una dintre cele mai grave fapte de coruptie din fotbalul romanesc.

Mii de persoane au simtit cutremurul de aseara din Romania. A fost cel mai PUTERNIC din ultimele zile

Un nou cutremur a avut loc, ieri seara, in judetul Galati. Seismul, care a avut o magnitudine de 3,9 grade pe scara Richter, este cel mai puternic inregistrat in zona in ultimele zile. Seismul a fost resimtit.

Cel mai mare festival de literatura din Romania are loc la Iasi.

Cel mai mare eveniment dedicat literaturii din Romania va avea loc anul acesta la Iasi, intre 23 si 27 octombrie. Peste 200 de profesionisti ai cartii, din tara si strainatate scriitori, traducatori, editori, critici literari, distribuitori de carte, manageri cultural si-au anuntat participarea la Festivalul International de Literatura si Traducere FILIT) Iasi. Printre invitatii de marca, care au confirmat prezenta, se numara Herta Muller, laureata premiul Nobel pentru .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )