Libnet.ro
UNICEF

20:30

Usain Bolt, nominalizat la titlul de cel mai bun atlet al anului 2013

B1 B1,
Usain Bolt, nominalizat la titlul de cel mai bun atlet al anului 2013

Jamaicanul Usain Bolt, campionul mondial in probele de 100, 200 si 4x100 metri, a fost nominalizat, marti, la titlul de cel mai bun atlet al anului 2013, a anuntat Federatia Internationala de Atletism. continuă pe B1

Victor Ponta: Imi doresc ca Romania sa fie cel mai bun prieten din UE al Chinei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca isi doreste ca Romania sa fie cel mai bun prieten din Uniunea Europeana al Chinei, o poarta de intrare politica, economica, comerciala, culturala si artistica, transmite Agerpres.

Laurentiu Reghecampf: Va fi greu cu Chelsea, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume

Steaua a trecut lejer de ACS Poli Timisoara, scor 3-0, iar acum asteapta duelul cu Chelsea, din Champions League. Va fi un meci foarte greu cu englezii, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume, a precizat Laurentiu Reghecampf, tehnicianul campioanei Romaniei.

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul 17 - Cel mai bun din cariera

Simona Halep a urcat un loc in clasamentul WTA, sportiva din Romania ajungand pe pozitia 17 - cea mai buna clasare din cariera. Sorana Carstea se mentine pe 21, in timp ce Monica Niculescu a coborat de pe 42 pe 44. Lider ramane in continuare Serena Williams.

Lumia 1020 a venit in Romania. Cel mai bun smartphone al Nokia e la vanzare deja, pretul este de cateva mii de lei

Si a ajuns oficial. Nokia Lumia 1020 a fost prezentat in Romania astazi, iar in acesta luna va incepe sa apara in ofertele operatorilor. Pretul a fost comunicat, iar pana la un review detaliat sunt cateva lucruri de spus despre Lumia 1020.

Sorin Alexandrescu: DNA mi-a refuzat in mod vadit orice drept la aparare, actionand unilateral si discretionar cu scopul de a compromite cel mai important trust media din Romania

Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie pentru santaj in dosarul privind santajarea administratorului firmei RCSRDS Ioan Bendei, sustine, intr-un comunicat transmis de Intact Media Group, ca procurorii anticoruptie i-au refuzat dreptul la aparare, actionand unilateral si discretionar cu scopul de a compromite cel mai important trust media din Romani. Alexandru a mai afirmat ca a aflat ca a fost trimis in judecata din presa, si nu de la DNA, reiterand ca dosarul ar fi fost fabricat pe declaratii mincinoase pentru a acoperi una dintre cele mai grave fapte de coruptie din fotbalul romanesc.

RMGC: Cianuratia are cel mai mare de siguranta pentru mediu si sanatatea oamenilor

Cianuratia este metoda cu gradul cel mai mare de siguranta pentru mediu si pentru sanatatea oamenilor, potrivit Rosia Montana Gold Corporation RMGC).

Bursele europene in urcare, dupa ce au recuperat cel mai amplu declin al ultimei luni

Actiunile marilor companii europene au incheiat sedinta de tranzactiionare in crestere, recuperand cel mai amplu declin din ultima luna, inregistrat ieri, potrivit presei internationale.

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume, detronand Coca-Cola, in conditiile in care compania fondata de Steve Jobs este lider in design si performanta, potrivit unui studiu cuprinzand primele 100 de marci de top din lume, realizat de Interbrand Corp.

Tara noastra are cel mai scazut grad de motorizare din UE

Tara noastra detine cel mai mic numar de masini raportat la 1. 000 de locuitori din Uniunea Europeana, arata un studiu realizat de Consiliul Concurentei CC) pe baza datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS).

Alcatel One Touch Idol X cel mai puternic smartphone dual-sim.

PCfun afiseaza pentru Alcatel One Touch Idol X pretul de 1893,98 lei. Platesti in jur de 1900 lei pentru cel mai puternic smartphone dual-sim din tara noastra, la momentul actual. Specificatii pentru Alcatel One Touch Idol X: IPS LCD de 5 inch cu rezolutie 19201080 pixeli si 441 ppi, rezistent la zgarieturi; procesor Mediatek quad-core la 1. 5 GHz, PowerVR SGX544, 2 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare si slot pentru microSD de pana la 32 GB; Android 4. 2 Jelly Bean; 3G cu viteze de .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )