Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa in Romania

Adevărul Adevărul,
Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa in Romania

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa la Bucuresti, sambata seara, de catre delagatia Patriarhiei Romane, urmand sa fie impartita in toata tara credinciosilor care vor fi prezenti in biserici la slujba de inviere. continuă pe Adevărul

PASTE 2016. Lumina Sfanta de la Ierusalim, adusa cu avionul la Bucuresti

Patriarhia Romana anunta ca o delegatie a institutiei va aduce, sambata seara, pe Aeroportul Henri Coanda, Lumina Sfanta de la Ierusalim, dupa care va fi dusa cu trei avioane.

Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns in bisericile din Romania. PASTE FERICIT! Lumina si bucurie!

Patriarhia Romana anunta ca o delegatie a institutiei va aduce, sambata seara, pe Aeroportul Henri Coanda, Lumina Sfanta de la Ierusalim, dupa care va fi dusa cu trei avioane.

Lumina Sfanta de la Ierusalim soseste pe Aeroportul International George Enescu din Bacau

In jurul orei 21, la Aeroportul International din Bacau sunt asteptate delegatiile Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului si a Mitropoliei Moldovei, care au luat Lumina Sfanta, in jurul orei 18. 30, in Salonul Oficial al Aeroportului International Henri Coanda din Capitala, unde a fost adusa cu un avion special inchiriat de Patriarhie, de la Ierusalim.

FOTO VIDEO Lumina Sfanta de la Ierusalim s-a aprins la ora 14.29

Lumina Sfanta de la Ierusalim s-a aprins, sambata, la ora 14. 29, dupa trei minute de la intrarea in Mormantul Sfant a Patriarhului Ierusalimului, Teofil al Treilea, si a fost impartita clericilor si credinciosilor aflati in biserica invierii care adaposteste Sfantul Mormant.

Jandarmii aduc Lumina Sfanta de la Ierusalim la Brasov

Brasovenii vor primiLumina Sfanta de la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim, la slujba de inviere a Mantuitorului, si in acest an, in toate bisericile din Brasov.

Sambata Mare: Lumina sfanta, adusa din Ierusalim in Romania cu un avion special (VIDEO)

Este Sambata Mare, zi in care Lumina Sfanta va fi adusa si pe pamant romanesc. O delegatie a Patriarhiei Romane aduce Lumina Sfanta de la Ierusalim cu o aeronava.

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa, sambata, in Romania

Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge sambata pe Aeroportul Henri Coanda cu un avion special. Patriarhul Daniel o va oferi apoi clerului si credinciosilor prezenti la slujba de inviere.

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa, sambata, in Romania

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa in seara zilei de sambata, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane. Potrivit unui comunicat al Biroului de Presa al.

Cand ajunge in Romania lumina sfanta de la Ierusalim

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa in seara zilei de sambata, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane, a anuntat Patriarhia Romana.

FOTO. Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns in Romania

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa azi cu un avion special de catre o delegatie a Patriarhiei Romane, condusa de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei Prahoveanul, anunta Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )