Libnet.ro
UNICEF

20:30

IN LUNA MARTIE: Cartofii, fructele proaspete si serviciile postale s-au scumpit cel mai mult in martie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN LUNA MARTIE: Cartofii, fructele proaspete si serviciile postale s-au scumpit cel mai mult in martie

Cartofii, fructele proaspete, serviciile postale si tutunul s-au scumpit cel mai mult in luna martie a acestui an fata de luna precedenta, in timp ce ouale, combustibilii si serviciile de transport aerian s-au ieftinit. continuă pe Ziarul Bursa

COVID-19 a scumpit alimentele in luna martie: unde au fost cele mai mari cresteri

Cartofii, fructele proaspete, serviciile postale si tutunul s-au scumpit cel mai mult in luna martie a acestui an fata de luna precedenta, in timp ce ouale, combustibilii si serviciile de transport aerian s-au ieftinit.

NICULAE HAVRILET, SECRETAR DE STAT MEEMA: Piata carburantilor a scazut cu aproape 50%, in luna martie fata de aceeasi luna din 2019

Probabil vom vedea si la noi si la Bruxelles masuri de sprijin pe zona companiilor mari, de exemplu pe zona de aviatie, spune Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei Piata carburantilor a suferit o scadere de aproape 50%, in luna martie din acest an comparativ cu aceeasi luna din anul anterior, a precizat, ieri, Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, in cadrul unei video-conferinte intitulata LeaderTalks in Energy.

IN LUNA MARTIE 2020: Indicatorul de incredere Macroeconomica a scazut cu 27,7 puncte

Indicatorul de incredere Macroeconomica al Asociatiei CFA Society Romania a scazut, in luna martie a acestui an, fata de luna anterioara cu 27,7 puncte pana la valoarea de 20,8 puncte, cea mai mica valoare din iulie 2012, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Exporturile romanesti au scazut in luna martie din cauza restrictiilor legate de coronavirus. Pe ansamblu, presiunea asupra balantei comerciale a mai slabit (cercetare INS)

Reducerea capacitatilor de productie, problemele legate de transport, lipsa materiilor prime din import si anularile contractelor comerciale sunt principalele motive invocate de exportatorii si importatorii romani pentru contractia comertului exterior din luna martie 2020, arata o cercetare ad-hoc efectuata de Institutul National de Statistica publicata joi dimineata. Din calculele proprii efectuate pe baza datelor furnizate de INS, exporturile din martie au scazut cu circa 22%, dar contractia a fost mai mare la importuri, ceea ce mai reduce din deficitul comertului exterior.

HPDI: Piata serviciilor de training, teambuilding si consultanta in resurse umane a scazut alarmant in luna martie

HPDI, firma de training si consultanta, arata ca piata serviciilor de training, teambuilding si consultanta in resurse umane a scazut alarmant in luna martie, inregistrand cu trei sferturi mai putine proiecte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )