Libnet.ro
UNICEF

01:06

Lunetistul american devine cel mai profitabil film de razboi din istorie, iar Mortdecai este filmul cu cel mai slab debut din carierea lui Johnny Depp

Adevărul Adevărul,
Lunetistul american devine cel mai profitabil film de razboi din istorie, iar Mortdecai este filmul cu cel mai slab debut din carierea lui Johnny Depp

Drama American Sniper/ Lunetistul american, nominalizat la sase premii Oscar, continua sa domine box office-ul nord-american, cu incasari de 64. 36 milioane de dolari in al doilea weekend de la lansare, devenind astfel al doilea cel mai profitabil film de razboi din istoria cinematografiei, scrie The Hollywood Reporter. continuă pe Adevărul

Birdman, desemnat cel mai bun film de Sindicatul producatorilor americani

Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei/ Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru cel mai bun film din partea Sindicatului producatorilor americani Producers Guild of America, PGA), a.

Premiile Sindicatului Actorilor Americani: Birdman - cel mai bun film, Julianne Moore - cea mai buna actrita. Lista completa a castigatorilor

Drama cu accente comice Birdman/ Omul Pasare, semnata de regizorul mexican Alejandro Gonzalez Inarritu, a castigat trofeul pentru Cel mai bun film in cadrul galei Sindicatului Actorilor Americani Screen Actors Guild Awards, SAGA), devenind astfel un puternic candidat pentru premiul Oscar.

Primul indiciu pentru Oscar 2015: Birdman, desemnat Cel mai bun film de Sindicatul producatorilor americani

Birdman/Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei, regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru Cel mai bun film la gala Sindicatului producatorilor americani Producers Guild of America, PGA), desfasurat sambata seara, la Los Angeles. Gala este un indicator important pentru Oscar.

Lunetistul american, favoritul americanilor la Oscar 2015. Adevaratul lunetist ar fi preferat sa mearga la pescuit

Oscar 2015. Daca americanii de rand ar putea vota in locul celor 6. 000 de membri ai Academiei Americane de Film, pelicula Lunetistul american/American Sniper, regizata de Clint Eastwood, ar castiga la Oscar 2015. in schimb, daca personajul principal, puscasul marin Chris Kyle interpretat in film de Bradley Cooper) ar fi trait, acesta ar fi preferat o partida de pescuit in locul grandioasei ceremonii.

Vedetele au urmarit aseara, in avanpremiera, Lunetistul American! Iata cine a fost la film!

O multime de vedete autohtone au participat seara trecuta la avanpremiera filmului Lunetistul American, nominalizat la Premiile Oscar de anul acesta! Iata cine a fost la film! .

Filmul Lunetistul american, cu Bradley Cooper, are premiera vineri in cinematografele din Romania

Filmul Lunetistul american American Sniper) va putea fi vizionat de vineri in cinematografele din Romania. Protagonistul pelicuelei este Bradley Cooper, care interpreteaza rolul lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militara a Statelor Unite ale Americii, informeaza Mediafax.

VIDEO: Stream 13, cel mai ieftin laptop cu Windows 8.1 si o autonomie de peste 7 ore

HP Stream 13 este cel mai ieftin laptop echipat cu licenta de Windows 8. 1, cu posibilitatea de migrare la Windows 10, cu o autonomie a bateriei de peste 7 ore si cu SSD de 32 de GB. in prezent, pe piata din America, laptopul se vinde cu 230 de dolari, echivalentul a 920 RON potrivi gigaom. com .

Euro atinge cel mai redus nivel din ultimii 11 ani in fata dolarului, dupa victoria Syriza in Grecia: Monedele din regiune se depreciaza

Moneda euro a atins cel mai scazut nivel fata de dolar in ultimii 11 ani, in contextul castigarii alegerilor legislative de catre partidul radical de stanga elen Syriza. Luni dimineata, cursul euro/dolar se.

Un videoclip al manelistului Sandu Ciorba, numit cel mai ciudat video de pe Internet de Huffington Post

Clipul unei manele din Romania a fost nominalizat de Huffington Post ca fiind cel mai ciudat clip de pe Internet, potrivit publicatiei din Marea Britanie.

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, intr-un top TripAdvisor 2015

Hotelul Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, potrivit TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Capitala.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )