Libnet.ro
UNICEF

01:06

Luni incepe scoala. Structura anului scolar 2017-2018: noutati si marile probleme ale educatiei

Hotnews Hotnews,
 Luni incepe scoala. Structura anului scolar 2017-2018: noutati si marile probleme ale educatiei

Elevii incep luni, 11 septembrie, cursurile anului scolar 2017-2018, pe acestia asteptandu-i 35 de saptamani de scoala. Fata de anul scolar trecut, Ministerul Educatiei a stabilit si cateva noutati. Astfel, absolventii de liceu vor sustine probele orale ale examenului de Bacalaureat, in timpul semestrului al II-lea, in luna februarie, iar profesorii vor putea corecta de acasa, online, lucrarile candidatilor la Evaluarea Nationala si Bacalaureat. Dincolo de noutati, multe dintre probleme raman aceleasi: profesori slab pregatiti, programe scolare invechite si necorelate cu piata muncii, iar elevii de clasa a V-a incep cursurile fara a avea toate manualele pe banci. continuă pe Hotnews

Cand vor avea elevii vacante. Programul anului scolar 2017-2018

Aproximativ 2,3 milioane de elevi si copii de gradinita din invatamantul preuniversitar vor incepe luni cursurile anului scolar 2017-2018. Dintre acestia, 165. 000 sunt elevi de clasa.

DSP Maramures recomanda vaccinarea contra rujeolei inainte de inceperea anului scolar

Directia de Sanatate Publica DSP) Maramures trage un semnal de alarma la inceperea anului scolar cu privire la importanta vaccinarii copiilor. Se face referire in special la vaccinarea contra rujeolei, in contextul epidemiei de rujeola din tara in urma careia au murit 33 de persoane.

Incepe scoala, incepe haosul din trafic in Bucuresti. Revolutia promisa de Gabriela Firea a ramas doar o promisiune

Peste cateva zile incepe noul an scolar, eveniment ce coincide pentru bucuresteni cu revenirea haosului in trafic. Primarul Gabriela Firea a promis ca va face revolutie in trafic, insa masurile promise de edil intarzie sa se materializeze. Benzi unice si piste pentru biciclete nu a facut, parcari parkride nu a facut, autobuze, tramvaie si troleibuze noi nu au fost cumparate pana acum. Singurele lucruri notabile facute de Gabriela Firea in aceasta directie sunt finalizarea pasajului de la Piata Sudului, unde din cauza lucrarilor se formau cozi kilometrice, a tronsonului II din bd. Liviu Rebreanu, repararea sistemului de management al traficului, dar si infiintarea catorva linii interubane pentru preluarea navetistilor din Ilfov.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )