Libnet.ro
UNICEF

11:15

Luni si marti vor fi inchise gradinitele si scolile din Capitala si Ilfov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Luni si marti vor fi inchise gradinitele si scolile din Capitala si Ilfov

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca luni si marti nu vor fi deschise scolile si gradinitele in Bucuresti si in judetul Ilfov, din cauza conditiilor meteo. continuă pe Ziarul Bursa

Vacanta prelungita pentru elevi. Luni si marti se suspenda cursurile in toate scolile din Tulcea

ISU Delta anunta ca luni, 9 ianuarie, si marti, 10 ianuarie, se suspenda cursurile in toate unitatile scolare din judetul Tulcea.

Gabriela Firea: Gradinitele, scolile si liceele vor fi inchise luni si marti in Capitala si in judetul Ilfov

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat vineri seara ca gradinitele, scolile si liceele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti, in conditiile in care pana miercuri sunt prognozate temperaturi extrem de scazute.

Nu se invata luni si marti. Scolile si liceele din judetul Galati au fost inchise din cauza gerului. Ce drumuri din judet mai sunt afectate de nameti

In cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta din aceasta seara, s-a decis suspendarea cursurilor din gradinite, scoli si licee in zilele de 9 si 10 ianuarie 2017, ca urmare a temperaturilor foarte scazute prognozate pentru urmatoarele zile si a situatiei generate de viscolul puternic din perioada 5-6 ianuarie.

Vacanta prelungita pentru elevi. Luni si marti se suspenda cursurile la scolile din orasul Constanta

Primaria Municipiului Constanta anunta ca luni, 9 ianuarie, si marti, 10 ianuarie 2017, cursurile din cadrul unitatilor de invatamant de pe raza municipiului Constanta vor fi suspendate din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

Vacanta prelungita pentru elevi. Luni si marti se suspenda cursurile la scolile din intreg judetul Constanta

Primaria Municipiului Constanta anunta ca luni, 9 ianuarie, si marti, 10 ianuarie 2017, cursurile din cadrul unitatilor de invatamant de pe raza municipiului Constanta vor fi suspendate din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

Trafic aerian iN CONDITII DE IARNA: DECOLARI ANULATE si iNTARZIATE pe aeroportul din Capitala

- UPDATE 10:56 Compania Nationala a Aeroporturilor Bucuresti informeaza ca traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna pe cele doua aeroporturi din Capitala, iar avioanele.

Pe toate arterele din Capitala se circula in conditii de iarna, nu sunt intersectii blocate (Politia Rutiera)

Pe toate arterele rutiere din Capitala se circula in conditii de iarna, nu sunt intersectii blocate si nu au fost raportate probleme in ceea ce priveste circulatia vehiculelor, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.

Gradinite, scoli si licee, inchise luni si marti, din cauza gerului, in Capitala. Firea vrea sa demita conducerea RATB

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, vineri seara, ca gradinitele, scolile si liceele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti, in conditiile in care pana miercuri sunt prognozate temperaturi extrem de scazute.

Toate scolile din Vaslui vor fi inchise luni, 9 ianuarie. Reluarea cursurilor se va decide in functie de evolutia vremii

Cursurile vor fi suspendate luni, 9 ianuarie, in toate unitatile de invatamant din judetul Vaslui, in urma unei hotarari a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Secretarul de stat Liviu Pop: Duminica vom afla cate scoli vor fi inchise

Secretarul de stat in Ministerul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, vineri, ca duminica va avea o situatie a scolilor inchise saptamana urmatoare din cauza conditiilor meteorologice. Nu avem acum o situatie, ne va fi raportata in baza intalnirii de astazi vineri, n. r. ), sa vedem pentru ziua de luni cate scoli vor fi inchise. Vom afla lucrul acesta duminica, a declarat secretarul de stat in Ministerul Educatiei, Liviu Pop.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )